Recomandari Chic

Fotoliul Nest – Vedeta verii Chic

Scris de Chic Ville

Dacă de obicei vorbim despre stiluri, despre emoţii, despre culori sau despre idei de cadouri, iată că de această dată vorbim despre o piesă de mobilier chic pe care am îndrăgit-o pe dată. Cochet şi elegant, fotoliul Nest este vedeta verii la Chic Ville, pentru că ne invită la relaxare, la visare şi la petrecut momente speciale în compania sa, dar şi pentru că se potriveşte de minune stilurilor home&deco în tendinţe anul acesta.

Mai întâi, poartă o structură metalică rezistentă ce îi dă forţă şi durabilitate, făcându-l o piesă de mobilier ce te va încânta ani la rând. Apoi, structura este îmbrăcată în fire de ratan modelate manual cu mare grijă, ce îi dau un plus de stil în timp ce protejează metalul de amprentele lăsate de trecerea timpului. Iar la final, pentru a garanta confortul mult dorit, poartă perne îmbrăcate în textil rezistent, umplute cu umplutură moale în care te afunzi ca-ntr-o poveste cu nori pufoşi.

În ce decoruri îl poţi cuprinde pentru a te bucura din plin de el? Iată 3 idei de spaţii de acasă care s-ar potrivi perfect pentru fotoliul nostru:

Terasa ta chic

Mai ales acum, vara, când ne pregătim din plin pentru momente răsfăţate în natură, fotoliul Nest este alegerea perfectă pentru terasa ta. Răsfăţat de razele soarelui, amplasat astfel încât să îţi ofere cea mai bună privelişte, fotoliul va fi cu siguranţă motivul pentru care vei aştepta cu nerăbdare clipele de relaxare de seară sau din weekend. Mai mult de atât, datorită modelului său în stil natural, va fi piesa de rezistenţă în jurul căreia vei croi un decor inspirat de cele mai în vogă tendinţe. Încojurat de plante verzi, de mic mobilier din lemn şi de ghirlande luminoase, va da terasei tale un aspect mediteranean, de vacanţă.

Balconul tău răsfăţat

Oaza ta de bine este propriul balcon? Dacă ai suficient spaţiu, te poţi bucura de clipe de relaxare savurate în fotoliul Nest, cel care te va ţine în braţele sale atunci când te bucuri de cartea preferată, de cafeaua de dimineaţă sau de ceaiul aromat. Înconjurat de ghirlande cu frunze şi de instalaţii luminoase, cu un covoraş chic aşezat la picioare, poate şi cu o măsuţă de cafea alături, fotoliul va da balconului tău acea alură pe care o întâlneşti în revistele de specialitate.

În colţişorul însorit din living

Ce-ai zice dacă ai aduce atmosfera de vacanţă exotică acasă? Poţi pune fotoliul Nest în locul unui fotoliu greoi, iar întreaga atmosferă din living va fi mult mai luminoasă, mai aerisită şi mai chic. În plus, datorită pernelor albe şi a nuanţei naturale a ratanului, întreaga încăpere va fi mai jovială şi mai modernă, vorbind despre relaxare, despre vacanţă şi despre emoţia unui decor bine croit acasă.

Ai găsit deja colţişorul de acasă în care îl vei aşeza? Fie că vorbim despre terasă, balcon sau living, cu siguranţă vei fi mai aproape de decorul tău mult visat!

Fotoliul Nest te aşteaptă pe www.chicville.ro!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu