Recomandari Chic

Găletușa „Garden”

Scris de Chic Ville

Pentru că e atât de frumos afară, ne stă gândul numai la grădinărit… Și la găletușe buclucașe. Chiar dacă nu e pe atât de încăpătoare precum o grădină, găletușa „Garden” te va impresiona cu firea ei jucăușă.

Decor jardiniere cu manusa si servet rotund

Decor jardiniere cu manusa si servet rotund

Decor Jadiniere si Tablita

Decor Jadiniere si Tablita

Pune ghivece cu mirodenii în ea și agaț-o de cuierul mic din bucătărie, va arăta grozav printre mănuși și ustensilele pentru gătit. Poziționează cuierul deasupra blatului pe care lucrezi, astfel totul va fi la îndemână, iar tu vei putea adăuga verdețuri proaspete în bucatele iscusite. Poți adăuga și o tablă de scris acestui ansamblu, unde să notezi ce cumpărături ai de făcut.

Din bucătărie mergem în camera de lucru, unde găletușa te așteaptă cuminte pe birou langa ghiveciul in suport de ratan. S-a împrietenit pe loc cu pixurile, pensulele și creioanele colorate. Poți pune în ea și toate mărunțișurile cu care nu știi niciodată ce să faci.

Jardiniera si suport rotund din ratan

Jardiniera si suport ratan

 

 

 

 

 

 

 

O poți folosi și în grădină sau balcon, drept ghiveci pentru cactuși sau alte plante de dimensiuni mici. Tot sub formă de ghiveci va arăta grozav (datorită dimensiunilor reduse) pe o masă festivă. Folosește mai multe găletușe pentru a puncta axul central al mesei, intercalează-le cu felinare și sfeșnice antichizate pentru un efect inedit.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu