Recomandari Chic

Get that Tropical Christmas Look!

Scris de Chic Ville

Îţi doreşti să încerci ceva mai îndrăzneţ în această iarnă? Un decor inspirat din cele mai în vogă trenduri ale Crăciunului, dar care să se încadreze totuşi într-un stil boem şi rafinat? Tropical Christmas e pentru tine! Iată de ce este faimos acest trend şi cum poţi obţine un interior tropical plin de şarm!
 

 
Pentru cei mai mulţi dintre noi, Crăciunul înseamnă poveşti spuse la gura şemineului, fursecuri cu nuci şi omuleţi de turtă dulce, belşug şi armonie la masă şi un brad împodobit ca în poveşti. Cu All I want for Christmas is you pe fundal, sau Iată vin colindători, pentru cei ce iubesc tradiţia, cu mere caramelizate şi parfum de scorţişoară şi de portocale dulci.
 
Dar cum ar suna un Crăciun cu parfum de ananas şi frunze de palmier decorate în stil chic?
 

 
Tropical Christmas este cel mai apreciat trend al acestei ierni, pentru că dă un nou sens vacanţei de iarnă. Imaginează-ţi: o zi friguroasă, cu o ploaie uşoară care provoacă melancolie, străzi umede şi oameni grăbiţi. Cum poţi transforma o astfel de zi într-un prilej de bucurie? Cu un interior tropical, călduros, plin de emoţie, la care să te întorci cu drag! Un decor de vacanţă, care să-ţi transforme casa într-o oază de energie.
 

 
Care sunt elementele cheie ale decorurilor tropical Christmas?
 
În primul rând, culorile calde: oranj, ocru, galben şi un strop de roşu burgund, pentru a se potrivi cu vinul aromat.
 
Apoi, elementele decorative: flamingo, ananas, frunze de toamnă sau de palmier. Cui nu i-ar plăcea o vacanţă exotică în ajun de Crăciun?
 
Iar acum se pune problema bradului. Iată că stilul acesta are un brad inedit: ananasul! Perfect pentru spaţii mici, pentru aşezat pe masă sau pe birou, un ananas decorat cu globuleţe sau cu ghirlande luminoase poate fi vedeta întregului Crăciun!
 

 
Ei bine, cât de tropical va fi Crăciunul acesta?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.