Recomandari Chic

Get the vintage look!

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă te întrebi de ce toată lumea iubeşte filmele de epocă, filmate pe coastele franţuzeşti sau pe străzile Parisului vechi, cu vitrine sublime şi terase îndrăzneţe. Oare cum de sunt aşa fermecătoare? Descoperă cum poţi obţine un aranjament inspirat de acestea în câţiva paşi simpli. Get the vintage look!

Vintage Chic în camera de zi

Păstrează vara în decorurile tale cu accente vintage fermecătoare, pe care să le combini cochet cu frumoase aranjamente florale ce încântă orice privire.


 
Cu siguranţă, stilul vintage franţuzesc cochetează cu elementele de mobilier din lemn alb şi cu textilele în culori calde brodate cu motive florale şi mici accente dantelate, cum poţi găsi în colecţia Chic de perne fermecătoare. Cuvintele cheie ar fi romantic şi relaxant, ramâne de văzut doar cum poţi traduce aceste cuvinte prin piese de decoraţiune. Chicvillienii mereu romantici şi visatori îţi recomandă să foloseşti rame foto impresionante, care să îmbrăţişeze amintiri preţioase fotografiate în alb-negru, alături de vaze cu flori nemuritoare şi cutii de suveniruri ce seamănă tare bine cu vederile poştale caligrafiate elegant.

Accente vintage la masă

Reinventează aşezarea accesoriilor la masă împletind accentele antichizate cu ceştile şi farfuriile din porţelan fin sau din ceramică răsfăţată, pentru un echilibru perfect între vechi şi nou, între neutru şi colorat.


 
Iată sugestiile noastre: feţe de masă cu model floral, farfurii cu model vălurit ce amintesc de casele roiale, naproane cu margini dantelate aşezate cochet… o feerie de nuanţe şi texturi, toate menite să îţi încânte privirea! Alături de ele aşează pahare din sticlă fină, lucrate manual de artizani inspiraţi, perfecte pentru un dineu pe cinste! Şi pentru clipele de relaxare însoţite de un ceai fructat, ceştile cu model roial şi nuanţe pastelate te vor încânta negreşit, mai ales când sunt aşezate pe o tavă tipic franţuzească.

Holul vintage

Pentru un hol mereu gata de admirat, alege elemente vintage care să-i încânte chiar şi pe cei mai capricioşi invitati. Alege corpuri de mobilier misterioase, o paletă de culori fermecătoare şi un joc elegant de texturi!


 
Pentru holul spaţios poţi încerca un stil vintage aparte, inspirat de decorurile britanice. Mobilier în nuanţe de maro sau cafeniu, accesorii din metal cu accente antichizate, combinaţii preţioase de piele şi lemn sau sticlă şi textil, aşezate într-un decor inspirat din filmele cu scriitori şi comisari celebri. Vedetele acestui tip de decor sunt, bineînţeles, machetele de biciclete sau de maşini de epocă, statuetele inspirate din poveştile romantice şi veiozele cochete cu străluciri misterioase. Alături de acestea îşi vor găsi locul cutiile cu suveniruri de departe şi hărţile vechi, amintiri preţioase din vremuri de demult.

Care e preferatul tău, vintage franţuzesc sau britanic?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.