Recomandari Chic

Poezii in farfurii – cum sa alegi farfuriile perfecte

Poezii in farfurii
Scris de Chic Ville

Energie pentru fiecare zi, hrană pentru gusturi, suflet şi privire, o provocare ce a fermecat omenirea din prima clipă, gătitul unor preparate delicioase ne inspiră şi ne convinge că o experienţă completă înseamnă mai mult decât gust. Condimentează-ţi experienţele culinare în fiecare zi, cu farfurii perfecte pentru personalitatea ta!
 
Doreşti o atmosferă colorată la masă, solară şi plină de voie bună? Atunci alege un set de farfurii chic, pline de culoare!
 
Farfuriile galbene se potrivesc unei persoane al cărei zâmbet însufleţeşte şi bucură fiecare clipă. Cum arată o masă decorată cu farfurii galbene? Ca o zi de vară sărbătorită la masa din grădină, sub razele blânde ale soarelui ce-şi croiesc drum printre ramurile nucului bătrân.
 
Farfurii galbene
 


Farfuriile corai sunt preferatele persoanelor care iubesc trendurile actuale, care au încredere în propriile gusturi şi care preferă mesele servite cu stil. O masă decorată cu farfurii corai este caracteristică unei locuinţe cochete, stilate, în care armonia cromatică şi mirosul îmbietor al preparatelor se împletesc cu şarm.
 
Farfurii corai
 


Farfuriile roz sunt preferatele personalităţilor feminine, care iubesc contrastele delicate, subtile, dar de efect. O masă dichisită cu farfurii roz va dărui emoţie fiecărui preparat şi va umple sufletul de acea stare de bine pe care orice masă trebuie s-o ofere.
 
Farfurii roz
 


Farfuriile violet sunt capricioase, sofisticate şi romantice, emanând acea senzaţie de perfecţiune şi de eleganţă pe care doar un cămin armonios o poate avea. Preferatele stilului fancy şi ale celui vintage, aceste farfurii te vor inspira să creezi preparate inspirate, după reţetele celor mai faimoşi bucătari.
 
Farfurii violet
 


Farfuriile albe – elegante, atemporale, fermecătoare. Aceste farfurii sunt dedicate persoanelor clasice, care pun preţ pe valoarea de suflet a pieselor de acasă. Perfecte în orice stil, atât în decoruri vintage sau fancy, cât şi în cele cu note rustice, seturile de farfurii albe impresionează, fără dar şi poate.
 
Farfurii albe


 
Care este farmecul farfuriilor Chic? Faptul că aduc emoţie şi culoare fiecărui decor culinar, în timp ce te provoacă să le aşezi în decoruri pline de emoţie şi şarm. Sfatul nostru este să dai un nou sens farfuriilor pe care le păstrezi pentru ocazii speciale. Alege să faci din fiecare masă o ocazie specială, fie că savurezi prânzul la birou sau obişnuita cină de acasă, în compania unui suflet drag. Pune personalitate în fiecare decor şi bucură-te de apreciere în fiecare clipă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu