Recomandari Chic

Grabeste primavara acasa in 5 pasi!

primavara chic
Scris de Chic Ville

Primavara se apropie cu paşi rapizi, cu parfumul ei îmbietor şi cu magia de culori pe care o poartă! Aşa că deschide-ţi larg braţele şi primeşte-o cum se cuvine, dăruind casei tale acea atmosferă minunată de primăvară Chic. Cum poţi grăbi acest sentiment în casa ta? În 5 paşi simpli – citeşte mai departe!
 

Pasul 1: feerie florală

vaza de pe măsuţă, buchete decorative din minunate flori nemuritoare aşezate cu dichis pe comodă, ghivece chic care să-ţi coloreze colţişorul tău de natură şi motive florale delicate, cochet aşezate. Găseşte bucurie în fiecare petală!
 
primavara chic
 

Pasul 2: armonie în lucruri

 
Pentru că primăvara este un sezon al reînnoirii, al armoniei şi al eleganţei, este timpul să alegi un decor proaspăt, elegant, armonios. Cum poţi face asta? Punând lucrurile într-o nouă ordine. Alege cutii şi cufere chic, pe care să le umpli cu tot ce ţi-e mai drag. Astfel, vei găsi mereu lucrurile de care ai nevoie şi îţi vei personaliza decorul pe dată!
 

Pasul 3: alege o piesă statement

 
Meriţi să te bucuri de micile plăceri ale vieţii, în fiecare zi! Dacă dorinţa ta cea mai mare este de a avea o piesă statement acasă, ca de exemplu un fotoliu îndrăzneţ, nu lăsa nimic să te oprească! Vei vedea că starea de spirit ţi se va îmbunătăţi negreşit, atunci când Acasă este acel loc care-ţi reflectă din plin personalitatea.
 
chaise longue chic
 

Pasul 4: parfumează-ţi casa

 
Parfumuri florale, fructate, nobile – alege-ţi preferatele şi simte simfonia primăverii acasă.
 

Pasul 5: Fă ceea ce îţi place

 
În fiecare zi, dedică-ţi timp pentru pasiunile tale! Dă-i o nouă şansă cărţii de pe noptieră, cea pe care ai început-o într-o seară rece de iarnă şi ai închis-o după nici un capitol. Începe cura de detoxifiere pe care ţi-ai planificat-o încă de la începutul anului. Dansează pe melodia preferată fără să-ţi faci griji – cei dragi te iubesc aşa cum eşti, iar fericirea ta îi va bucura şi pe ei. Poartă piese vestimentare din materiale fine, care-ţi vor da încredere în tine. Ai încredere în gusturile tale şi aminteşte-ţi în fiecare zi că micile bucurii chiar contează.
 
atmosfera de primavara

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu