Recomandari Chic

Idei chic de Mărţişor

Scris de Chic Ville

Povestea Mărţişorului vine din străbuni, de la ghioceii oferiţi cu drag, la coşarul norocos şi la trifoiul cu patru foi. Cu timpul, povestea lui a devenit tot mai modernă, mai chic, iar darurile de Mărţişor sunt tot mai inspirate. Orice ai alege, de 1 Martie dăruieşte primăvară!

1 Martie sărbătoreşte începutul primăverii, un sezon al înfloririi, al bucuriei, al florilor şi al optimismului. De aceea, darurile pe care le oferi trebuie să se potrivească perfect cu acest sentiment îmbucurător.

Pentru că Mărţişoarele sunt mici obiecte de suflet, alege-le astfel încât să se potrivească perfect cu personalitatea persoanei pe care doreşti să o surprinzi. Pune accent pe detalii, pe micile caracteristici care dau originalitate darului tău. Iată câteva idei:

O piesă decorativă de dimensiuni mici, dar cu un model fermecător, inspirat de magia florală – poţi alege o oglindă de mână, o candelă elegantă, o perniţă cu textură fină sau o lumânare delicată. Toate pot fi folosite pentru a da o atmosferă de primăvară decorurilor, fiind astfel accesoriile perfecte pentru un început de sezon plin de şarm. Alegându-le, vei dărui nu doar un cadou elegant, ci şi bucuria de a fi aproape de persoana dragă, de a contribui cu bucurie la atmosfera de poveste.


Armonie florală, în casă şi afară – pentru că primăvara este sezonul florilor, un dar potrivit poate fi o vază delicată sau un ghiveci romantic, împreună cu floarea preferată a persoanei pe care îţi doreşti să o surprinzi. Astfel, darul tău va vorbi pentru tine şi va aduce zâmbete şi stare de bine.


O piesă de suflet – atunci când doreşti să impresionezi o persoană dragă, poţi alege piese care să le spună povestea. Poţi dărui o ramă foto în care să pui un mesaj de suflet, un citat sau o fotografie dragă. Poţi alege o cană chic, pentru băuturi calde savurate cu stil. De asemenea, poţi dărui o cutie în care să pui amintiri, flori presate sau mici suveniruri, care te duc cu gândul la persoana pe care doreşti s-o surprinzi. Astfel, îi arăţi bucuria de a-i fi alături, aprecierea şi faptul că se află mereu în gândurile tale.Atunci când alegi Mărţişoarele pentru persoanele dragi sufletului, alege să pui toate gândurile bune alături de acestea. Dăruieşte un început de primăvară înfloritor, iar tu vei primi înzecit!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.