Recomandari Chic

Idei chic pentru terasa ta Boho

Scris de Chic Ville

Cu toţii ne dorim să ne simţim cât mai confortabil în locuinţele noastre. Nu doar mobilierul are această calitate de a ne aduce confort şi stare de bine. Fiecare piesă decorativă aleasă aduce un strop de emoţie şi contribuie, pas cu pas, la crearea unei locuinţe de vis, în care utilul şi creativitatea se îmbină armonios.

Te poţi bucura de senzaţia unui decor fabulos şi pe terasă, cu câteva obiecte cheie te care să te bucuri negreşit. Iată 5 dintre ele:

Un hamac cochet, cu model romantic, perfect pentru momente de relaxare pline de şarm. Cu un sistem de prindere puternic, rezolvi foarte uşor problema aşezării unui hamac pe terasă. Poţi pregăti o pernă pufoasă sau un covor chic pe care să cobori, şi deja ai obţinut un colţişor de bine de care să te bucuri negreşit.

Un fotoliu din ratan, pentru regalul din tine. Perfect pentru un stil boho pe terasă este şi fotoliul grandios, pe care îl vei savura din priviri şi pe care te vei relaxa pe dată. În plus, poate fi piesa de rezistenţă a interiorului casei tale, dar şi al terasei, dacă îl aşezi în decoruri de sezon cu totul fermecătoare.

Perne moi, perfecte pentru o atmosferă cozy. Alege pernele care te inspiră şi uită de grija potrivirii stilurilor. Farmecul Boho este dat de faptul că poţi combina stilurile, texturile şi modelele preferate, pentru a obţine confortul mult dorit.

Pături pufoase. Cum serile pot fi reci, ai nevoie de o pătură pufoasă care să-ţi ţină de cald în momentele tale de relaxare. Alege un model jucăuş, cu franjuri sau poate cu ilustraţii cochete, care să te inspire.

Feerie florală. Stilul Boho vorbeşte despre magia oricărui lucru care te înconjoară, şi invită natura în fiecare decor. Fie că alegi flori mereu înflorite, decorative, fie că mizezi pe cele naturale, lasă-le să-ţi bucure privirea şi sufletul!


Inspriraţia îţi vine atunci când îţi asculţi inima. Iată câteva idei despre stilul Boho:

E un stil apărut în Franţa, dar se inspiră din culturile originale şi unice ale ţărilor africane şi sud-americane. Este un stil ce vorbeşte despre cei care iubesc călătoriile în zone exotice, încărcate de cultură, despre artişti, despre persoane care-şi găsesc bucuria în artă.

Se concentrează pe pielese de mobilier unice, nu implică simetrie stilistică sau cromatică. Practic, poţi alege exact acele piese vintage care te cuceresc de la prima privire, şi le poţi armoniza cu ajutorul decoraţiunilor şi textilelor. Totul stă în unicitatea fiecărei piese.

Pune accentul pe lumină. Boho vorbeşte despre magia felinarelor de toate felurile, despre calmul pe care îl aduc lumânările în decorurile tale, despre povestea pe care o scriu sfeşnicele aşezate ici-colo.

Boho înseamnă o combinaţie unică de piese în stiluri aparte. Poţi combina mobilier din ratan cu decoraţiuni din metal strălucitor, tot ce contează este să le armonizezi în ceea ce priveşte proporţia.

Pentru confortul tău, investeşte în perne moi, atât pentru decor, cât şi pentru podea, în textile cu texturi fine sau catifelate, în acele ţesături pe care le atingi cu drag  de fiecare dată.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu