Povesti din lumea Chic Ville

Idei de cadouri de la Moş Nicolae pentru cei mici şi cei mari

Scris de Chic Ville

Decoratiune soseta de Craciun1Decoratiune soseta de Craciun2Decoratiune soseta de Craciun3Decoratiune soseta de Craciun4

 

Ți-ai pregătit şosetelele în aşteptarea Moşului? Noi aici la Chic Ville, magazinul de idei, ţinem legătura cu atelierul lui Moş Nicolae, iar săptămâna  aceasta l-am sunat să ne dea câteva sugestii de cadouri pentru cei dragi tie. Ce ar alege Moş Nicolae din Chic Ville să pună  în ciuboţele?

Cadouri cu dichis pentru cei mici

Cadouri cu dichis pentru cei mici

El s-a gândit în primul rând la cei mici, piticii care ne umplu zilele de chicote şi veselie. Ursuleţii care vin de la designeri francezi atenţi la detalii, făcuţi cu dragoste şi îmbrăcaţi de sărbătoare vor pune un zâmbet larg pe chipul piticului tău poznaş. Lângă ursuleţul ales, adaugă o pernă pe care stă cuminte un alt ursuleţ, desenat visător . Cu aceşti prieteni pufoşi nu ai cum să dai greş!

Jucarie plus crem1Jucarie plus rochita bejPerna decorativa ursuletCutie amintiri lemn

Şi dacă piciul tău nu ştie încă să zică “UR-SU-LEȚ”, atunci o cutie pentru amintiri cu argilă în care să îi păstrezi amprenta manuţei şi a piciorusului (dar şi dinţişorii de lapte) e cadoul perfect de Mos Nicolae.

Un cadou de care se poate bucura toată familia e şi tabla de scris cu cuier integrat. Pune-o pe hol pentru momentele de artist ale întregii familii sau în bucătarie pentru reţeta îndrăgită de chec a mamei.

Bunica, va primi şi ea de la moşul cel darnic o cutie pentru ceai sau una de bjuterii pentru comorile strânse de-a lungul vieţii, iar bunicul un decantor sirenă să-i amintească de vremurile de marinar.

Tabla scris, lemn maroCutie ceai lemn  Cutie lemn bijuterii Decantor sticla

Mama, va fi rasfăţată de moş cu un suport elegant etajat sau o oglindă, pentru că ea face cele mai bune prăjituri şi e cea mai frumoasă, iar tata cu un şorţ de bucătaărie pasaport către gusturile cele mai exotice, pentru că e cel mai aventurier în bucătărie.

Tava etajata sticla             Oglinda cu rama din metal negru           Sort bucatarie pasaport

 

Moş Nicolae a terminat de cadorisit toată familia şi de-abia aşteaptă să se întoarcă şi la anul cu cadouri şi mai Chic!

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu