Idei de Cadouri Recomandari Chic

Idei de cadouri de Sfantul Andrei, pentru rasfatati

Scris de Chic Ville

Aici, la Chic Ville, iubim să facem cadouri. Și, mai ales, să venim cu idei de cadouri pentru voi! Dacă nu știi ce să-i iei celui drag ce își serbează onomastica în 30 noiembrie, aruncă un ochi peste propunerile noastre și sigur vei găsi ceva perfect pentru sărbătorit sau sărbătorită!

           Pentru Andreea

Alege o oglindă de toaletă pentru Andreea ta preferată. Fie că optezi pentru un model alb, romantic, fie pentru un model cu pietre strălucitoare, cu o oglindă chic nu vei da greș!

Sau alege un model la fel de deosebit, pentru perete. Asortează oglinda cu o cutie de bijuterii. Cu una delicată, din metal argintiu, pe care Șeherezada și ale ei povești ar fi invidioase din cale-afară.

cadou-andreea-chicville

Mai poți alege un mic felinar care să se potrivească cu minunata cutie de bijuterii, sau o vază specială cu un buchet de hortensii verzi.

Ori poți opta pentru un ceainic încăpător, vintage, care se potrivește de minune cu setul de 6 cești cu farfurie Royal. Pentru ceaiuri de la ora cinci la care vei fi cu siguranță invitat.

cadouri-sfantul-andrei-chicville
Lângă ceai, merg de minune niște brioșe delicioase, așezate pe un suport etajat la fel de delicios. Sau, de ce nu, alege o ramă foto pentru Andreea, în care poți pune o poză din vacanța din Paris, anul trecut.

cadouri-andrei-chicville

             Pentru Andrei

Andrei sigur ar țopăi de fericire la deschiderea cadoului care ar conține… o cutie specială pentru vin. Optează pentru modelul minunat cu mapamond, sau pentru ceva mai clasic, din lemn de bambus.

pentru-sfantul-andrei-chicville

Pentru a completa cadoul, alege un decantor din selecția noastră bogată. Orice vin va arăta mai regal în așa straie, din sticlă cristalină cu detalii metalice sau forme deosebite.

Sau poate că Andrei e pasionat de călătorii și ar prefera un glob pământesc, să stea pe birou și să-i amintească de aventurile ce vor urma, sau poate o hartă de perete cu același scop.

chicville-cadouriCe zici, ai reușit să găsești cadoul ideal?

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.