Povesti din lumea Chic Ville

Cum să decorezi cuibuşorul îndrăgostiţilor?

Scris de Chic Ville
Cuibusorul indragostitilor

Cuibusorul indragostitilor

Cu Valentine’s Day care se apropie cu paşi repezi, nu trebuie să uităm de căminul în care ne petrecem cele mai frumoase clipe alături de persoana iubită. Mici elemente de decor pot însufleţi decorul casei tale, care are nevoie de măcar o inimă în luna dragostei.

Cutia de chei, decorată cu inimioare, va fi perfectă de agăţat pe peretele de lângă uşă, sau pusă pe comoda din hol. Suportul de scrisori de lângă ea o va completa cu aceleaşi inimioare de sezon. Un sfeşnic pentru toate serile romantice ce vor veni va lumina discret şi va atrage multe priviri în camera de zi.

Bancheta romantica

Bancheta romantica

Pentru a completa romantismul, adaugă perne cu inimi roşii pe canapea şi veţi vedea cum vă veţi reîndrăgosti de ea cât ai zice „inimă”. Serveşte ceaiul în căni cu inimi la care să asortezi o tavă cu acelaşi motiv.

Pentru o cina romantica

Romantismul in bucatarie

În bucătărie, şorţul inimos îşi aşteaptă bucătăreasa îndrăgită. Asortează-l cu ustensile de bucatarie la fel de îndrăgostite de arta culinară, boluri şi farfurii în acelaşi ton, şi vei avea parte de o cina romantică la fel ca-n filme. Coşuri pentru depozitat cu inimioare în carouri aşteaptă şi ele să iasă în evidenţă.

Reîndragosteşte-te de casa voastră de acest Valentine’s Day!

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.