Recomandari Chic

Îndrăgosteşte-te de casa ta, din nou şi din nou

Scris de Chic Ville

Se întâmplă uneori ca rutina să ne ascundă bucuria pentru minunatele decoruri de acasă, pentru acea emoţie pe care decorurile croite de noi ne-o pot dărui în fiecare clipă. De aceea, trebuie să găsim moduri prin care să ne îndrăgostim de casa noastră din nou şi din nou, pentru a ne bucura din plin de tot ce am creat până acum şi pentru a ne demara noi planuri de decorare. Cum facem acest lucru? Ţi-am scris aici trei idei chic:

Găseşte-ţi bucurie în rutină

Dacă rutina este cea care ne face de multe ori să uităm de bucuria casei noastre, de ce să nu începem cu ea? Cel mai simplu mod de a transforma rutina într-un lucru plăcut este s-o împletim cu pasiunile noastre. Spre exemplu, combină curăţenia cu muzica preferată, cu aprinsul unei lumânări parfumate sau cu aşezatul unor noi piese de decor ce îţi aduc stare de bine. Ce-ai zice de perniţe noi pentru pat sau pentru canapeaua din living? Sau de prosoape noi în baie, în nuanţe pastelate? Sau de coşuri împletite, pentru organizare în stil chic?

Începe dintr-un colţişor

Dedică-ţi un colţişor pe care să-l dichiseşti pe îndelete. Fie că alegi să păstrezi acelaşi colţişor pe care să-l decorezi regulat, făcându-ţi o obişnuinţă plăcută din acest lucru, fie că decorezi fiecare colţişor al casei pe rând, începe cu lucruri mici ce-ţi aduc bucurie pe termen lung!

Ia masa în familie

Un alt mod chic de a te îndrăgosti de casa ta este să-i dedici cele mai gustoase momente. Poţi alege să comanzi mâncare de la restaurantul preferat sau să pregăteşti chiar tu preparatele preferate ale familiei, însă cel mai important lucru este momentul în care se adună toţi cei dragi la masă. Dovedeşte-ţi creativitatea prin decoruri personalizate, alege să etalezi farfuriile şi tacâmurile pentru momente speciale şi invită starea de bine la masă.

Tu cum te bucuri de casa ta zi de zi?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu