Recomandari Chic

Intră în spiritul sărbătorilor cu 4 piese Chic

Scris de Chic Ville

Crăciunul este mai mult decât o sărbătoare. Este un sezon întreg, este o poveste, un prilej de bucurie. Este timpul din an în care trebuie să ne acordăm timp, să ne bucurăm din plin de toate lucrurile bune care ni s-au întâmplat peste an, dar şi de cele mai puţin bune, pentru că ne-au întărit şi ne dau, poate, puterea de care avem nevoie să ne pregătim pentru un an mai bun.
 
Este acea perioadă din an în care trebuie să ne regăsim echilibrul, să ne bucurăm de lucrurile mici şi să savurăm, din plin, toate momentele magice în familie.
 
Aceasta este şi povestea decoraţiunilor de Crăciun. Nu există o zi anume pentru a le scoate la lumină. Sărbătoarea se conturează în sufletul fiecăruia în mod unic şi în momentul potrivit, la fel cum fiecare decor este unic, în ton cu persoana care-l croieşte. Fiecare decoraţiune are magia sa, frumuseţa sa, de aceea trebuie să-i lăsăm fiecăreia timp pentru a ne bucura sufletul.
 
Iată câteva dintre piesele decorative pe care le poţi etala deja, ca să intri încet-încet în spiritul sărbătorilor.
 

1. Coroniţa de pe uşă

 
Poate că încă nu ţi-ai decorat căminul pentru sărbătorile fermecătoare ce urmează, dar coroniţa de pe uşă poate fi un început. Va spune despre tine că ştii să apreciezi fiecare clipă şi că acorzi fiecărui lucru timp pentru a-ţi bucura sufletul şi privirea.
 

 
În plus, este o invitaţie pentru cei dragi, un mod de a-i întâmpina în locuinţa ta în care sărbătoarea se instalează în deplină armonie cu felul tău de a fi. Iar cum variantele de coroniţe sunt multiple, sigur vei găsi coroniţa perfectă, în ton cu stilul casei tale şi cu felul tău de a fi.
 

2. Cana Chic

 
Începe-ţi dimineaţa cu un strop de magie de Crăciun, alături de cafeaua sau ceaiul ce-ţi dă energia necesară pentru o zi plină.
 
Bucură-te de pauza de cafea de la amiază, în timp ce te gândeşti la decoraţiunile de sărbătoare din acest an.
 
Relaxează-te cu ceaiul preferat la ceas de seară şi aminteşte-ţi de cele mai frumoase momente de Crăciun pe care le-ai petrecut alături de cei dragi.
 
Fă toate acestea alături de cana ta preferată cu model de Crăciun, care te va binedispune negreşit!
 

 

3. Decoraţiunea preferată

 
Fie că o ai de mai mulţi ani, fie că este primită de la cineva drag sau fie că te-a cucerit dintr-o vitrină fermecătoare, etaleaz-o la loc de cinste în căminul tău. Astfel, magia Crăciunului te va curpinde şi te vei bucura de cum prinde contur decorul tău de sărbătoare.
 

 

 

4. Alege luminiţe magice

 
Oricât de mic ar fi spaţiul în căminul tău, poţi intra în magia sărbătorilor cu ajutorul luminilor fermecătoare. Fie că alegi o instalaţie cu luminiţe discrete, fie că te bucuri de farmecul unui felinar evidenţiat de lumina unei lumânări, vei obţine o atmosferă de poveste în casa ta. Bucură-te de casa ta, de cei care-ţi sunt aproape, şi transformă fiecare decor într-un loc drag sufletului, care să îţi pună un zâmbet pe buze de fiecare dată când îl priveşti.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu