Recomandari Chic

Lumanarile Spectacular – incantare pentru simturi

Scris de Chic Ville

Frumuseţea trebuie apreciată în fiecare clipă, în fiecare decor şi în fiecare notă parfumată. Aceasta este povestea lumânărilor Spectacular, o colecţie de momente magice pe care o vei îndragi în fiecare decor, în fiecare minut în arderea lor!
 
Povestea lumânărilor Spectacular se întinde pe decenii de eleganţă şi dăruire, fiind realizate manual încă din 1969, întai în Danemarca, apoi în Germania. Cea care le-a dat viaţă este minunata Maria Buytaert, care iubeşte parfumurile delicate şi nuanţele fine, punând toată măiestria şi talentul său în crearea acestor lumânări cu totul speciale.
 

O zi din viata magicienilor de lumânări

Este ora 7 dis de dimineaţă şi ziua începe cu mare fast la micuţa fabrică de lumânări a Mariei Buytaert, căci ceara trebuie încălzită, pigmenţii amestecaţi cu praf de zâne, iar formele trebuie pregătite. În tot acest timp, lumânările finalizate de cu o zi înainte se ambalează cu mare grijă, fiind pregătite pentru a încânta priviri pe tot mapamondul!
 
Între 9 şi 10, este timpul pentru un mic dejun la care toată echipa se alătură, aceasta fiind sursa de inspiraţie pentru noi modele şi pentru împărţitul sarcinilor pentru această zi. Inspiraţia vine mâncând, nu-i aşa?
Mai departe, procesul este continuat, iar la ora 16 lumânările îşi croiesc drum către case fermecătoare, fiind livrate de adevăraţi mesageri ai eleganţei.
 
Ce ne place? Faptul că programul este flexibil, mamele având ocazia să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Totul se datorează comunicării, seriozităţii şi dăruirii care caracterizează această echipă minunată.
 

 

Producerea lumânărilor Spectacular în patru paşi

1. Pregătirea: formele sunt curăţate şi mângâiate, pentru a da naştere unor noi lumânări fermecătoare. Apoi li se dăruieşte o inimă din fitil, ce va începe să prindă contur în pasul următor.
 
2. Turnarea: parafina pură şi pigmentul special sunt amestecate manual, căci doar aşa magia poate avea loc. Apoi, când compoziţia a atins temperatura ideală, lumânările încep să prindă contur. Tehnicilor de turnare li se datorează atât efectele de suprafaţă, cât şi modul de înflorire, cu totul unice.
 
3. Răcire şi completare: ca efectul să fie desăvârşit, lumânările sunt turnate pas cu pas, etapa de creaţie având o durată de două-trei zile pentru fiecare lumânare.
 
4. Finalizare: lumânările complete sunt acum scoase din forme şi sunt inspectate atent, cu ochi ageri şi exigenţi. Doar după ce au primit acceptul vor ajunge să bucure priviri, negreşit!
 

 

Mărturii ale calităţii

Dacă tot ţi-am povestit despre ochii ageri şi despre cât de importante sunt standardele de calitate, iată câteva detalii care dau lumânărilor Spectacular un renume mondial. Calitatea acestora este certificată sub marca RAL Quality, distincţie acordată prin respectarea cu stricteţe a standardelor DEKRA.
 
Aceste standarde de calitate au în vedere nu doar lumânările, ci şi materialele din care sunt realizate şi, bineînţeles, modul în care sunt realizate. Certificarea RAL Quality atestă faptul că aceste lumânări respectă normele de siguranţă a mediului şi a sănătăţii. Astfel, calitatea acestor lumânări cu totul speciale nu poate fi contestată, fiind un motiv pentru care acestea sunt apreciate în toată lumea.
 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.