Recomandari Chic

Lumini magice pentru serile în grădină

Scris de Chic Ville

Chiar dacă serile încep să fie ceva mai reci, tot te poţi bucura de seri magice pe terasă, balcon sau în grădină. Însă, cum se şi întunecă mai iute, ai nevoie de soluţii chic de iluminat care să fie versatile, uşor de montat şi de aşezat în decoruri felurite, în ton cu starea ta de sprit. Iată câteva idei creative:

Felinare chic

De la camere decorate în stil scandinav, la centerpiece-uri pentru mesele festive în stil industrial-chic, felinarele sunt soluţia ideală pentru decoruri care spun o poveste. De acea, sunt perfecte şi pentru grădina, terasa sau balconul tău, pentru că pot crea acea emoţie luminoasă care-ţi încântă, negreşit, privirea şi sufletul. Fie că alegi felinare în acelaşi stil, în aceeaşi culoare sau complet diferite, lasă-ţi creativitatea să te cuprindă. Poţi alege atât felinare care se alimentează de la priză, cât şi cele în care pui lumânări sau ghirlande luminoase cu baterii. În final, senzaţia de bine e cea care te va cuprinde şi te va invita să petreci seri minunate în intimitate şi bun gust.


Decorează cu blândeţea luminii

Fie că vorbim despre cina în grădină, despre un ceai aromat băut pe fotoliul din balcon sau pe hamacul de pe terasă, bucură-te de lumina caldă a lumânărilor. Această lumină este faimoasă pentru senzaţia de calm şi linişte pe care le aduce, de aceea multe cafenele au adoptat această metodă de iluminare, mai ales la ceas de seară. Nu uita de candelele şi sfeşnicele romantice, care pot doar să desăvârşească magia lumânărilor.


Alege ghilrande luminoase

Dacă-ţi doreşti o soluţie mai rapidă şi mai uşor de gestionat, alege ghirlandele luminoase cu baterii. Acestea se pot dovedi o variantă foarte versatilă, pentru că te inspiră să le aşezi în felurite decoruri creative. În jurul unei plante, la fereastra balconului, pe jos sau în recipiente din sticlă, ghirlandele luminoase te vor inspira, negreşit, şi îţi vor aduce acea senzaţie de bine pe care ţi-o doreşti.


Pune-ţi creativitatea în valoare cu felinare din hârtie
Fotografie: Designsponge.com

După ce alegi lumânările perfecte, de dimensiunile dorite, joacă-te cu hârtie şi decorează cu lumină. Acest obicei provine din îndepărtata Asie, dar i s-au dedicat festivaluri pline de emoţie şi pe meleagurile româneşti. De ce n-ai putea face asta şi acasă? Mai mult, poate fi o activitate plăcută pentru cei mici, care se vor întrece în a crea cele mai interesante forme, desene şi decupaje.


Alege veioze spectaculoase

Acest sfat se aplică exclusiv balcoanelor şi teraselor acoperite, pentru că avem în prim-plan veiozele de interior, care se alimentează de la priză. Le poţi alege atunci când ai un spaţiu întins şi îţi doreşti să decorezi în stil grandios, mai ales dacă apelezi la modele cu dimensiuni generoase, cum sunt lămpile de podea. Acestea vor fi sursa ta de inspiraţie pentru momente de relaxare cu totul stilate.


Oricum ai alege să-ţi petreci clipele de relaxare, îndrăzneşte să-ţi doreşti mai mult şi să nu laşi niciun detaliu să-ţi scape! Descoperă întreaga colecţie de iluminat Chic.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu