Recomandari Chic

Masa de Revelion în două stiluri chic

Scris de Chic Ville

Noaptea de Revelion este un prilej chic de a ne bucura de clipe festive alături de cei dragi, iar atmosfera trebuie să fie una cu totul spectaculoasă! De la preparatele culinare pe care le pregăteşti cu drag sau pe care le comanzi de la un restaurant cu renume, la bucuria pe care o simţi atunci când inviţi persoanele dragi sufletului, totul se completează de minune cu un decor fermecător. Care sunt sugestiile chic pentru anul acesta? Iată-le:

Stil fancy-glamour

Notele strălucitoare sunt alegerea perfectă pentru minunata noapte dintre ani, aducând o atmosferă de lux acasă şi învăluind totul în eleganţă, şarm şi dichis. Vorbim aici despre sfeşnice rafinate, decorate cu lumânări delicate, despre candele cu străluciri blânde, dar şi despre tăvi sau platouri cu note aurii, perfecte atât pentru servire impecabilă, cât şi pentru centerpiece-uri care dau adevărata valoare a decorurilor tale festive.

Acest tip de decor se potriveşte mai ales experienţelor culinare contemporane, cu gusturi puternice şi alăturări surprinzătoare de arome şi texturi. În plus, creează armonie într-un interior decorat în stil fancy pe parcursul întregului an, completând doar cu accente de sărbătoare, magice şi fermecătoare.


Stil chic-natural

Perfect pentru orice ocazie şi pentru orice festin, fie acestea festive sau nu, stilul natural este o încântare pentru privire şi pentru suflet. Textura unică a lemnului, nervurile puse în evidenţă de finisajul realizat cu minuţiozitate, dar şi nuanţa calmă pe care piesele natur o poartă, toate acestea vor aduce decorului tău de sărbătoare un plus de armonie şi şarm. Mai mult, elementele din lemn pot fi combinate cu piese din sticlă fină, dar şi cu ramuri naturale, completând astfel atmosfera de poveste.

Un astfel de decor este ideal pentru cei ce îşi doresc să aducă şarmul cabanelor la munte acasă, îmbinând textura, paleta cromatică şi utilitatea într-un mod cu totul unic. În plus, i se potrivesc de minune preparatele tradiţionale, pregătite pas cu pas după reţete păstrate de la bunici.


Oricare ar fi alegerea ta pentru un Revelion de poveste, asigură-te că starea de bine, bucuria şi încrederea în gusturile proprii vor fi vedetele întregii nopţi!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu