Recomandari Chic

Masa de toamnă – două decoruri chic pentru tine

Scris de Chic Ville

Toamna vine cu o mulţime de ocazii pentru mese decorate cu emoţie şi culoare, pornind de la dineurile speciale dedicate aniversărilor, onomasticelor sau diferitelor evenimente fericite din familie, şi până la minunatele mese de weekend, savurate alături de familie sau prietenii apropiaţi. De aceea, am pregătit pentru tine două decoruri gata de experienţe culinare chic, care să te inspire!

Amber Chic

Vedeta acestui decor chic este, bineînţeles, recipientul nostru preferat, în formă de dovleac. Purtând nuanţa ambrei, se potriveşte perfect cu atmosfera de toamnă însorită, cu nuanţa frunzelor de octombrie şi cu frumoasele culori ale merelor şi ale perelor şi gutuilor gălbui, pe care le poţi folosi cu succes ca piese decorative ce îţi completează şi parfumează decorul de pe masă. Alături de recipient am aşezat şi platouri în formă de frunză în aceleaşi nuanţe, pentru un plus de culoare şi armonie, dar şi pentru a pune în evidenţă aspectul natural.

Pentru a pregăti masa de festin, piesele Gardena în nuanţe de crem sunt alesele noastre, alături de bolurile verzui ce echilibrează paleta cromatică. Iar pentru a oferi decorului nostru o atmosferă primitoare, de sărbătoare, am ales sfeşnice din lemn, lumânări răsucite elegant şi o suită de platouri din lemn gata de dichisit. Şi runnerele cu dovleci au fost o sursă de inspiraţie, mai ales pentru că pot contribui la senzaţia de unicitate oferită decorului nostru prin modul în care sunt aşezate.

Acest decor este ideal atât pentru iubitorii stilurilor clasic şi rustic, însă poate fi interpretat cu succes şi de cei care preferă stilurile mai preţioase, cu note fancy.

Emerald Chic

Pornind de la câteva piese pe care le-am ales şi pentru decorul nostru Amber şi adăugând un plus de strălucire şi culoare, a luat naştere o variantă dedicată mai degrabă iubitorilor de stiluri preţioase. Recipientul în formă de dovleac Emerald are o strălucire şi o patină aparte, reflectând cu delicateţe razele de soare şi lumina diafană a lumânărilor. Aşezat alături de sfeşnice sau suporturi etajate din metal, contribuie din plin la stabilirea unei atmosfere elegante, spectaculoase. Şi platourile în formă de frunză ce poartă aceeaşi nuanţă specială ajută la croirea acestui decor omogen şi fermecător, potrivindu-se perfect în ambientul nostru.

Alături de piesele din metal ce aduc preţiozitate şi acţionează ca adevărate bijuterii pentru acest decor, am ales şi sfeşnice şi platouri din lemn, ce oferă un plus de căldură şi naturaleţe. Tăvile din lemn fin cu accente din metal ce poartă forma frunzelor sunt cele care leagă acest decor, creând astfel o atmosferă compactă, uniformă şi fluidă, ce ghidează privirea încet şi pe îndelete către fiecare detaliu care chiar contează.

Pentru a sublinia şi mai mult linia elegantă a acestui decor, ramura decorativă de crin sau globurile noastre ce amintesc de delicateţea hortensiei îşi joacă din plin rolul. Acestea vor fi accentele care dau un aspect festiv decorului nostru, pregătindu-l de mese îmbelşugate, servite cu stil şi dăruire.


Găseşte-ţi inspiraţia şi adaptează decorurile cu piesele tale mult iubite, astfel încât să transformi fiecare masă într-un adevărat prilej de bucurie pentru tine şi cei dragi. Şi nu uita, mesele chic sunt cele care ne aduc împreună, aşa că pune-ţi în valoare stilul creativ şi fii sursa de inspiraţie pentru familie şi prieteni!

 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu