Recomandari Chic

Masa ta in stil rustic-natural

Scris de Chic Ville

Decorurile de toamnă sunt unele dintre cele mai creative, datorită bogăţiei de culori şi a căldurii pe care acestea o emană. Culorile produc emoţii în decorurile noastre. La fel şi texturile, materialele folosite şi locul în care aşezăm fiecare piesă. E uşor să creezi un decor impresionant, atunci când laşi creativitatea să se desfăşoare. Iată câteva idei pentru un decor de masă în stil rustic-natural, potrivit pentru atmosfera de toamnă:

  • Alege farfuriile potrivite

Vedetele unui decor de masă sunt, întotdeauna, farfuriile. Chiar şi atunci când îşi aşteaptă răbdătoare preparatele savuroase, pot fi elementele centrale din decorul tău. Astfel, sfatul chic este să alegi farfurii simple, dar care să aibă şi un strop de unicitate. Astfel, le vei putea asorta perfect în orice decor, fie el de sezon sau cu note atemporale. Ba chiar, alături de decoraţiunile potrivite, le poţi potrivi cu succes în orice stil.


  • Mergi pe naturaleţe

Toamna e atât de frumoasă, datorită culorilor sale calde şi blânde. Alege brunuri delicate, ciocolatiu delicios, crem lăptos sau nuanţe calde de alb şi bej, iar decorurile tale vor vorbi despre căldură. în plus, poţi accesoriza aceste nuanţe cu delicateţea lumânărilor, care vor completa decorul tău în stil natural. Astfel, cu doar câteva accente, poţi obţine un decor care să vorbească despre confort, siguranţa de acasă şi bucuria de a împărtăşi momente de suflet alături de familie.


  • Îmbină armonios modernul cu rusticul

Echilibrul şi armonia sunt cuvintele de bază ce definesc un decor de suflet. Atunci când îţi doreşti să cuprinzi în decorurile tale atât piese rustice, cât şi moderne, proporţia este cuvântul de ordine. Poţi merge pe o alăturare cochetă între lemn şi forme elegante din ceramică, pentru un efect îmbietor. Mai mult, poţi alege un inel pentru şerveţele elegant, pe care să-l alături unui şervet cu dantelă rustică. Magia stă în mâinile tale şi trebuie doar să găseşti echilibrul pe care îl cauţi.


  • Decorează cu natură

Este timpul perfect să decorezi cu tot ce are natura mai frumos. Ghirlande din frunze, fructe cu miros de toamnă, batoane de scorţişoară, castane sau nuci – toate acestea vor aduce cu siguranţă o atmosferă tomnatică blândă şi îmbietoare. Astfel, decorul tău va vorbi despre belşug, despre bucuria de a te reconecta cu natura şi despre emoţia pe care o pui în decorurile pe care creezi cu atât de mult drag.


  • Păstrează aspectul simplu

Simplitatea este un concept. Este o mângâiere pe care o aduci decorurilor tale, alegând să etalezi acele piese care vorbesc despre tine şi despre pasiunile tale. Noi am ales o faţă de masă caroiată căreia i-am dăruit apoi doar piese simple sau cu modele foarte delicate. Astfel am creat un echilibru ce vorbeşte despre şarm, proporţie şi textură, pentru un decor ce inspiră calm şi eleganţă.

Un decor de toamnă perfect este acel decor pe care-l creezi cu sufletul. Descoperă produsele folosite de noi în aceste fotografii, aici.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu