Recomandari Chic

Mese pascale de poveste: Masa memorabila

Scris de Chic Ville

Dacă masa de Paşte ar fi o poveste, personajele principale ar fi farfuriile cu model regal, platourile grandioase în nuanţe strălucitoare, paharele fermecatoare şi, bineînţeles, sfeşnicele misterioase. Descoperă-le pe toate şi află cum poţi aranja o masă de Paşte memorabilă!

Pentru că masa de Paşte este un festin cu totul special, Chicvillienii iscusiţi îţi recomandă să o accesorizezi cum se cuvine, cu piese de decoraţiune ce te vor fermeca negreşit, special alese pentru un decor elegant, grandios. Poţi aşeza farfuriile cu model regal pe un platou ce aminteşte de capodoperele de create de bijutierii de la Curte, iar pentru un plus de eleganţă, alege un ou decorativ cu accente aurii ce va primi, cu siguranţă, numai aprecieri. Alături poţi aşeza pahare cu model domnesc de-un rafinament aparte, pe care să le complimentezi cu băuturi fine pentru o atmosferă boemă şi un decor cum numai în basmele împărăteşti ai întâlnit.

Când vine vorba despre aranjamentele ce vor da un plus de savoare întregii mese, lasă-ţi imaginaţia să se joace cu felinare încântătoare sau sfeşnice graţioase, pe care să le înnobilezi cu ghirlande de orhidee roiale sau lumânări parfumate ce îşi vor răspândi aroma în întreaga cameră, alături de mici accesorii în nuanţe aurii ce vor aduce un aer preţios.

Descoperă cele mai rafinate accesorii în nuanţe uimitoare şi dă frâu liber imaginaţiei, astfel vei obţine aranjamente de invidiat şi o masă de Paşte memorabilă, care va aduce încântare şi se va potrivi perfect într-o cameră de zi chic, plină de eleganţă şi strălucire!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu