Recomandari Chic

Mese pascale de poveste: Masa naturala

Scris de Chic Ville

Pentru o masă pascală cu dichis, învăluită în nuanţe naturale, alege să te bucuri de razele soarelui, de murmurul mugurilor de pe ramurile pomilor şi de farmecul naturii la ceas de primavăra, direct în aranjamentele de pe masa ta!

Razele soarelui se vor oglindi în farfuriile cu aer italienesc, în carafele elegante sau pe naproane rotunjoare, albastrul visător al cerului se va revărsa în paharele din sticla fină ce îmbracă un model domnesc, astfel că poţi avea un aranjament inspirat parcă din poveştile cu palate în văzduh.

Pentru a scoate în evidenţă aceste culori, poţi alege piese de decoraţiune în nuante naturale, pe care să le aşezi cu drag într-o colivie albă din metal. Coroniţe din crenguţe, flori diafane şi fulgi delicaţi, ouă din ceramică sau sculptate manual din lemn, farfurii din ceramică fină sau sfeşnice din lemn, descoperă-le frumuseţea şi aşează-le în aranjamente cu note rustice, pe care le vei îndrăgi negreşit!

Îmbrăţişează eleganţa aranjamentelor naturale şi surprinde-i pe toţi invitaţii la masa de Paşte cu decoruri unice, pregătite cu drag şi dăruire!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu