Recomandari Chic

Mese pascale de poveste: Masa romantica

Scris de Chic Ville

Ţi-am povestit despre masa naturală şi despre cea memorabilă, iar acum a venit timpul pentru masa preferată a primăverii, cu accentele sale romantice şi detaliile fermecătoare!

Pentru o masă de Paşte dichisită, nuanţele romantice sunt la mare căutare în această primăvară în Oraşul Chic, unde vei găsi seturi de farfurii şi de pahare răsfăţate, feţe de masă ce se vor aşeza pe note valsate pe mesele încântătoare, tăvi ce şoptesc eleganţa la fiecare pas, sau chiar vaze pline de şarm pe care le poţi înnobila cu flori fermecătoare.

Aşează farfuriile preferate în ordinea servirii preparatelor savuroase, iar apoi înnobilează-le cu accente romantice precum ouăle din ceramica fină sau coroniţele jucăuşe, la care să aşezi apoi pahare din sticlă fină, complimentate cu băuturi fine. Poţi chiar stabili locul la masă al invitaţilor prin aceste decoruri minunate, potrivite cu personalitatea fiecăruia.

Cea mai frumoasă parte a aranjării unei mese romantice vine abia acum: decorurile centrale pline de fantezie! Le poţi compune din coroniţe împletite care poartă flori delicate, iepuraşi şi flori din lemn în nuanţe pastelate şi vaze diafane în care se răsfaţă buchete cu trandafiri sau bujori regali.

Pentru o masă pascală surprinzătoare, alege din colecţia cu nuanţe pastelate ce te va impresiona negreşit, accesorizată cu mici accente precum şerveţelele elegante, coroniţele diafane sau ghirlande rafinate, ce vor da întregului aranjament note romantice, inspirate de decorurile de la Paris!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu