Recomandari Chic

Millennial Pink – povestea elegantei

Scris de Chic Ville

Culoarea fericirii, a calmului şi a aducerii-aminte, Millennial Pink este, în fapt, un fel de a fi. Acoperă nuanţele de la bej-trandafiriu la somon sau roz şters, fiind o uimitoare sursă de inspiraţie pentru decorurile tale. Cum poţi cuprinde această stare de spirit în locuinţa ta? Descoperă!
 

 
Povestea din spatele acestei preferinţe pentru Millennial Pink este mai profundă decât orice trend. Implică totul, de la amintirile din copilărie, până la idei despre frumuseţe, evoluţie şi ştiinţă.

Cum a apărut acest trend?

În 2014 – filmul The Grand Budapest Hotel uimeşte prin inovaţie, prezentând un hotel a cărui faţadă este vopsită în roz – creând astfel valuri de aprecieri şi critici, totodată, din partea pasionaţilor de film.
În 2016 – industria fashion adoptă, sfios, această culoare, în colecţia de primăvară-vară de la Gucci
Tot în 2016 – Le Creuset, producător de veselă, electrocanisce mici şi piese de menaj, lansează colecţia Oasis. Nuanţa aleasă poartă numele de Hibiscus, un roz plăcut şi îndrăzneţ, marca Millennial Pink.
 
Considerată o îndrăzneală, un act de curaj şi exuberanţă, Millennial Pink devine treptat un stil de viaţă. Astfel că, în 2017, este nominalizată drept culoarea anului. Restaurante, cafenele, magazine şi chiar muzee adoptă noi înfăţişări, în ton cu acest trend ce pare atemporal. Chiar şi filmele adoptă această atmosferă feminină fermecătoare, un exemplu glorios fiind filmul The Beguiled, din 2017.
 
De aici şi până la crearea celor mai elegante interioare cu accente de roz pudrat a mai fost doar un pas.
 
Noi, la Chic, am îmbrăţişat acest fel de a fi şi am adăugat paletei de inspiraţie chic cel mai elegant mobilier cu putinţă, într-un roz fin, ca o romanţă de vară cu parfum de trandafiri.
 

 
Cea mai bună parte a mobilierului Millennial Pink este faptul că poate fi asortat în orice tip de interior, cu orice finisaj, purtând o nuanţă pastelată şi având o textură fermecătoare la atingere.
 

 
Poate face pereche cu sofisticatele accente de bronz sau auriu, pentru un interior armonios ce atinge perfecţiunea.
Mai mult, se poate asorta cu nuanţele lemnului scăldat în raze de soare, evidenţiat apoi cu accente de alb cochet ce încântă orice privire.
 

 
Ce zici, te-am fermecat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu