Povesti din lumea Chic Ville

#MyChicVille – povestea noastră

#MyChicVille
Scris de Chic Ville

Poveştile încep, întotdeauna, cu acel “A fost odată ca niciodată”… Povestea noastră a început cu un vis şi se conturează cu fiecare fotografie, cu fiecare decor, cu fiecare sentiment. Pentru că Chic Ville nu este doar un univers de idei şi de cadouri, este #MyChicVille – un izvor de emoţii, un loc al eleganţei şi al rafinamentului, nu doar prin produse şi prin decoruri, ci şi prin oamenii ce le dau viaţă.
 
Chic Ville înseamnă mii de lucruri, pentru fiecare dintre noi. Pasiune, pentru unii, inspiraţie pentru alţii. Emoţie, Magie, Vibraţie. Un univers în care flori ne aştern petale la picioare, iar soarele ne zâmbeşte necontenit.
Pentru noi, Chic Ville înseamnă acasă.
 
Gandurile noastre
 
De aici a luat naştere #MyChicVille – nu doar un hashtag pentru Instagram, ci întreaga noastră poveste scrisă cu drag.
 

#MyChicVille is… Traveling

 
#MyChicVille is Traveling
 
Fiecare zi, fiecare emoţie, fiecare peisaj ne inspiră să-l traducem în minunate cuvinte şi decoruri. Ne umple inimile de bucurie şi ne conving că trebuie să găsim sentimentul de Acasă oriunde am fi. Ori, acasă înseamnă persoane dragi, lucruri dragi, amintiri dragi. Toate lucrurile care ne definesc şi care ne croiesc povestea. Călătoriile sunt pasiunile noastre, gândurile noastre de vacanţă, acele locuri de unde ne luăm inspiraţia.
 

#MyChicVille is… Design&Architecture

 
#MyChicVille is Architecture #MyChicVille is Design
 
Ne plac munţii, ne place marea, dar cel mai mult ne plac vacanţele romantice prin meleaguri necunoscute, cu clădiri ce ne inspiră să ne imaginăm că trăim în cu totul alte epoci sau în cu totul alte poveşti. Pentru cei care ştiu a scrie poveşti, acestea sunt clădirile ce ne invită la reverie. Iar pentru cei care-şi exprimă talentul prin decoruri fermecătoare, aceste clădiri devin case imaginare pentru decorurile lor. Căci, până la urmă, design-ul de interior se lasă îmbrăţişat de o clădire uimitoare, aşa cum o carte bună se armonizează cu o copertă potrivită.
 

#MyChicVille is… Lifestyle

 
#MyChicVille is lifestyle
 
Mai mult decât un decor, fiecare piesă Chic aduce iubitorilor de frumos emoţie şi stare de bine. Este acea bucurie a unei dimineţi ploioase, când cana preferată de ceai îţi înseninează ziua. Este despre emoţia unui dar de la perechea ta, pe care îl primeşti împreună cu cele mai sincere gânduri. Sau atunci când îi surprinzi pe cei dragi cu daruri preţioase, potrivite cu personalitatea lor, şi vezi că le păstrează cu drag peste ani. Despre aceste lucruri este Chic Ville. Despre un stil de viaţă unic, creativ, a cărui poveste cuprinde tot ce-i mai frumos în lume.
 
#MyChicVille
 
Cum poţi fii parte din povestea noastră? Foloseşte #MyChicVille la postările tale de Instagram care te duc cu gândul la noi. Astfel, vei face parte dintr-o poveste cu totul specială. Povestea noastră, împreună.
#SpreadTheChic #MyChicVille

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.