Recomandari Chic

Noi colectii fermecatoare pentru clipe pline de savoare!

Scris de Chic Ville

Inspirate de tendinţele actuale în domeniul home&deco şi purtând eleganţa decorurilor italiene, colecţiile noastre mult îndrăgite vor încânta chiar şi cele mai capricioase priviri. Realizate din materiale unice şi etalând modele uimitoare, descoperă cănile, carafele şi cescuţele Boho-Chic, Fusion şi Cantuccio!
 
Natura dă naştere celor mai frumoase materiale din care omul poate realiza obiecte de valoare, iar în mâinile artiştilor iscusiţi din zona Mediteranei, dolomita a fost folosită pentru a obţine aproape orice efect, oricât de sofisticat sau subtil. Deşi este un mineral dur, dolomita este un element cu efecte uimitoare, atât în pictură, sculptură şi în arta turnării sticlei, cât şi în ceramică. Istoria artei ne învaţă ca în vremurile imperiale romane, dolomita era folosită pentru a crea sculpturi pline de şarm, în care pliurile pielii şi faldurile veşmintelor erau foarte bine surprinse, la fel şi onduleurile părului. Colecţii întregi de astfel de sculpturi sunt expuse acum la Muzeul Metropolitan de artă din New York.
 
În ceea ce priveşte lumea noastră Chic, farmecul dolomitei şi-a găsit locul în cele trei colecţii uimitoare, perfect alese pentru a se potrivi cu tendinţele de design interior din 2017.
 
Surprinsă pentru prima dată la New York Fashion Week, tendinţa de a combina culorile şi motivele similare pentru a crea un decor cu adevărat surprinzător se regăseste acum şi în stilul de decorare Chic, rămâne doar să-ţi alegi colecţia preferată şi s-o etalezi cu cât mai mare şarm!
 

Boho Chic

 

 
Cochete şi fermecătoare, cănile din porţelan, alături de carafele şi seturile cu ceşcuţe din dolomită se potrivesc de minune într-un interior chic, decorat după tendinţele acestui an. Young Huh, designer consacrat la Vogue, vorbeste în articolele sale despre modelele geometrice reinventate, ce pornesc de la comorile antice africane şi asiatice. Modernizate şi reinterpretate, triunghiurile, liniile simple şi cercurile suprapuse sunt vedete ale acestui stil, regăsit în colecţia noastră Boho-Chic. Păstrând design-ul italian al pieselor de colecţie şi etalând modelele pictate manual, cochetele piese chic se vor face remarcate în orice vitrina şi la orice masă. Interesant, nu-i aşa?
 

Fusion

 

 
O altă tendinţă în design surprinsă de decoratori este faptul că nu se mai pune accent pe obiectele realizate complet manual, ci pe obiectele din materiale speciale, realizate în asa fel încât să nu-şi piardă efectul unic, dar să poată fi realizate în număr mare. Linii simple, culori îndrăzneţe, modele uimitoare, unele care încă mai păstrează farmecul picturii manuale, un stil original ce imbina texturi şi modele diferite pentru a da naştere unui decor fermecător, cu accente de vară! Vei îndrăgi negreşit liniile în culori complementare, cănile cu maci pictaţi jucauş şi seturile cu piese asortate, având o mulţime de moduri de a le combina şi de a le pune în centrul atenţiei în decoruri pline de savoare.
 

Cantuccio

 

 
Vara este servită în stil italian, într-un joc cochet ce îmbină nuanţele îmbietoare cu motive pictate cu eleganţă. Vei descoperi buline jucauşe, steluţe colorate, inimioare alintate şi floricele delicate, pictate pe căni şi ceşcuţe sau pe cupele de îngheţată, şi te vei bucura de farmecul lor în fiecare clipă în care te răsfeţi cu o cafea aromată sau o ciocolată caldă cu lapte, cat şi atunci când te răcoreşti cu o îngheţată delicioasă. Se vor face remarcate cu siguranţă, fiind în ton cu preferinţele decoratorilor mondeni care au reinventat motivele vintage prin culori fine, combinaţii jucăuşe de modele şi un şarm aparte.
 
Ce zici, te-au fermecat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu