Recomandari Chic

Oază de bine afară, cu trei tipuri de mobilier chic

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă, cu toţii visăm la acel mic locuşor de bine de acasă, cel în care ne petrecem serile de vară sau dimineţile scăldate în soarele blând. Pentru acesta, avem nevoie de piese de mobilier de exterior sau de accesorii care să definească mica noastră oază de bine, iar noi avem câteva idei chic! Iată-le!

Mobilier din metal, pentru grădină

Atunci când ai un colţişor de grădină pe care îl poţi transforma într-un decor de poveste, poţi alege mobilierul din metal pentru a croi baza oazei tale de bine. Acesta este rezistent, stabil şi elegant, perfect pentru un decor inspirat de grădinile franţuzeşti. Mobilierul de metal vine, de obicei, cu unduiri romantice şi cu accente antichizate, fiind ideal pentru grădinile luxuriante. Balansoarele, scaunele şi banchetele se potrivesc de minune cu pernele moi care le aduc un plus de confort şi eleganţă, contribuind din plin la realizarea unui decor desavarsit, complet.


Mobilier din ratan, pentru terasă sau balcon

Mângâiat de nuanţele blânde ale firelor de ratan împletite cu drag de mâini dibace, mobilierul de ratan este ideal pentru o terasă luminoasă, sau chiar şi pentru un balcon spaţios. Iată de ce – ratanul este uşor, rezistent şi dăruieşte o atmosferă primitoare şi luminoasă întregului spaţiu. De aceea, este materialul perfect pentru mobilierul tău de pe terasă, fie că vorbim despre scaune, banchete sau măsuţe de cafea. Pentru a completa un decor format din acestea, poţi folosi perne moi din bumbac, covoare în stil boho, felinare din lemn şi vaze chic pentru a croi un decor complet.


Hamace răsfăţate, pentru grădină sau parc

Fie că îţi doreşti să te bucuri de momente răsfăţate în grădină sau chiar şi în parc, un hamac chic poate fi accesoriul perfect. Nu-l putem numi întocmai o piesă de mobilier, dar acţionează ca una fără dar şi poate. În plus, hamacele sunt uşor de depozitat şi transportat. Iar atunci când sunt dichisite cu modele răsfăţate sau cu franjuri delicaţi, dăruiesc note feminine întregului decor.


Mica noastră oază de bine este acel loc magic pe care iubim să-l numim parte din Acasă, aşa că trebuie să alegem întotdeauna piesele de mobilier şi accesoriile perfecte, pe sufletul nostru.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.