Recomandari Chic

Octombrie fericit – in cinci pasi

Scris de Chic Ville

Octombrie, luna dovlecilor, a bucuriei şi a soarelui ce mângâie diafan orice decor, vine cu o provocare tare preţioasă. Culorile toamnei, arămiul frunzelor, parfumul florilor de toamnă, toate îţi vor bucura fiecare zi şi te vor îmbia să creezi decoruri de poveste, în ton cu personalitatea ta. Cum să te bucuri de octombrie? Iată cinci paşi:
 
1. Invită toamna la masă
 
E important ca masa ta să fie mereu decorată şi doritoare de oaspeţi de seamă, iar toamna te provoacă negreşit. Alege seturi de farfurii în nuanţe blânde, pastelate, cu modele vintage-rustice, pe care să le dichiseşti cu preparate inspriate de reţetele bunicii. Apoi, complimentează-le cu mici accente tomnatice, precum frunzele uscate, castane sau flori nemuritoare. Astfel, casa ta va fi inspirată din revistele de design, iar atmosfera va fi una îmbietoare.
 
masa chic de toamna
 
2. Invită căldura şi armonia în casă
 
Aprinde lumini magice în casă şi bucurie în suflet, cu lumânări parfumate şi felinare inspirate de poveştile cu palate din vechime, strecurate în inima pădurii. Atât felinarele cât şi lumânările se potrivesc oricărui stil de decorare, fie acesta vintage, rustic, clasic sau minimalist.
 

 
3. Straturi de soare, straturi de culoare
 
Carpete, covoare în stil Boho, covoare brodate manual – pe toate le poţi admira în decorurile tale, perfecte pentru zile mai puţin călduroase. Cum toamna este anotimpul rusticului, al senzaţiilor de belşug şi de bine, alege să te bucuri de fiecare clipă în confort şi stil. Pernele, de asemenea, sunt la mare căutare în acest sezon, căci nu doar te bucură cu modelele lor jucăuşe, ci te şi îmbie să petreci momente de relaxare preţioase, alături de un ceai aromat.
 
perne chic
 
4. Coşuri cu minuni
 
Câte coşuri sunt prea multe coşuri? Nu există răspuns la această întrebare, pentru că mereu vei avea ce sa aşezi în cele mai cochete coşuri din univers. Pentru depozitare, îmbelşugare, etalare – pentru orice – coşurile sunt vestitoarele şi păstrătoarele tainice ale toamnei. Vor îmbrăţişa cu drag fructe, suveniruri, decoruri florale, iar cele mai mari vor fi fermecătoare locuri de aşezat pături pentru momente călduroase sau lemne, lângă şemineu.
 
cosuri cu minuni
 
5. Complimentează cu emoţii
 
Amintiri bucuroase ale copilăriei, castanele, ghindele, dovleceii cu forme jucăuşe sau frunzele uscate vor da o atmosferă de poveste casei tale şi îţi vor aduce căldură şi o stare de bine. Mai mult, bucură-te de piese cu o valoare emoţională puternică, acele piese de decor pe care îţi doreşti să le ai şi cărora le găseşti loc în casă şi în suflet încă de dinainte de a le cumpăra.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.