Recomandari Chic

Parfum nobil, de la Mathilde M.

parfum
Scris de Chic Ville

Casa noastră este oglinda sufletului noastru. Piese de mobilier care ne caracterizează, tablouri şi oglinzi ce vorbesc despre pasiunile noastre, piese decorative fermecătoare şi parfum; parfumuri unice, elegante, ce ne încântă toate simţurile. Care este povestea parfumurilor Mathilde M.? Citeşte mai departe.
 
Cultivând bunul gust al rafinamentului, Mathilde M. aduce eleganţă, şarm şi o atmosferă poetică acasă, într-un stil Chic, cu totul unic. Îşi ia inspiraţia din artele franţuzeşti, din vremurile cu dineuri la palat, pentru a crea piese şi parfumuri speciale care aduc un strop de romantism casei tale.
 

 
În ceea ce priveşte parfumurile fine, acestea sunt create în colaborare cu maeştri parfumieri din Grasse, capitala mondială a parfumurilor, din sudul Franţei. Bogate, complexe, parfumurile spun poveşti fermecătoare şi se armonizează perfect cu personalitatea ta:
 
Rose élégante – O esenţă feminină de trandafiri şi bujori de primavără, perfectă pentru a-ţi personaliza camera de zi cu un parfum ce spune o minunată poveste.
 
Romance Fruitée – o abordare poetică parfumată, ce ne poartă cu gândul prin grădinile franţuzeşti înmiresmate, cu flori proaspăt înflorite şi coşuri cu fructe aromate.
 
Opaline – Un romantic buchet de trandafiri şi frezii, aşezat într-o vază de opalin ce însufleţeşte o cameră regală
Divine Marquise – un parfum elegant şi senzual, cu note de praline şi accente de ambră şi patchouli.
 
Délice d’orange – Puternic, irezistibil, acest parfum încălzeşte camera cu notele sale lemnoase. O esenţă captivantă de portocale înnobilate cu vanilie şi condimente orientale, un parfum unic pe care îl vei păstra cu drag în living.
 

 
Alături de aceste parfumuri fermecătoare, Mathilde M. impresionează şi prin obiectele de decor create manual, din porţelan, pe care le înnobilează cu note fine, feminine.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu