Recomandari Chic

Paşte Chic in decoruri pe sufletul tau

Scris de Chic Ville

O sărbătoare cu mare însemnătate pentru suflet, o ocazie pentru a-ţi etala talentul decorativ sau o oportunitate de relaxare pentru cei care apreciază din plin zilele libere. De aceea, decorul de Paşte trebuie să reflecte exact dorinţa ta, felul tău de a fi. Iată care sunt tendinţele pascale din acest an şi cum le poţi aplica acasă.
 
1. Paşte fancy – ţi-am scris despre decorul pascal în stil fancy aici. Acest stil are ca punct de plecare dorinţa de a-ţi etala creativitatea, de a scoate în evidenţă piese atemporale cu valoare sufletească şi estetică. Culorile preferate sunt rozul pudrat, nuanţele de violet şi accentele aurii, ce oferă decorului tău preţiozitate, eleganţă şi un strop de curaj.
 
Decor fancy
 
2. Relaxare în stil pascal – dacă îţi doreşti relaxare, timp de calitate petrecut alături de cei dragi, momente în care să vă amintiţi împreună despre cele mai frumoase sărbători pascale din copilărie, poţi opta pentru un decor cu tendinţe country. Piese decorative din materiale naturale, coşuri din ratan pe care le poţi utiliza mai apoi la depozitare armonioasă acasă, farfurii în nuanţe delicate, feţe de masă din bumbac de calitate şi decoraţiuni din ceramică sau lână, care accentueaza senzaţia naturală. Totul pentru un decor pascal ce vorbeşte despre relaxare, despre timp petrecut împreună cu cei dragi, despre magie ce inundă sufletul. Alege nuanţe de galben solar, roz fin şi verde viu, ce vor da energie şi culoare decorurilor tale de Paşte.
 

 
Paşte chic Paşte chic
 
3. Paşte în alb – tendinţă foarte apreciată în acest an la nivel global, Paştele alb este o sărbătoare a stilului şi a pieselor bine alese. Care este magia pieselor albe? Îşi dovedesc calitatea estetică în timp ce îşi îndeplinesc funcţia utilă, eleganţa lor fiind subliniată de modele atent create. Poţi alege o culoare contrastantă care să le evidenţieze, precum ramuri verzi sau un coş cu flori ce te poartă cu gândul la un decor franţuzesc excepţional.
 
Paşte Chic
 
Paşte Chic

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu