Recomandari Chic

Picnic ca-n filmele de dragoste

Scris de Chic Ville

Feeria de weekend se apropie şi gândul la razele de soare ne bucură negreşit! Iată ca a venit timpul pentru cele mai romantice, jucăuşe, elegante şi pline de viaţă ieşiri la picnic. Care sunt cei trei paşi pentru un picnic desăvârşit? Află de la noi!
 
Îţi doreşti să petreci cât mai mult timp în natură, însă nu ştii cum să transformi totul în timp de calitate? Găseşte-ţi inspiraţia la noi şi bucură-te de momente pline de emoţie alături de cei dragi, alături de copii sau de persoana iubită, la un picnic cum doar în filmele de dragoste vezi.
 

 

Pasul 1: Alege locul ideal

Iubeşti parcul, marginea unui lac sau o poiană de la munte? Oricare dintre aceste locuri poate deveni scena unui picnic ideal. Important este ca drumul pe care îl parcurgi până în acel loc să fie unul cât mai plăcut, cu zâmbete în ritm cu pedalele bicicletei, muzica preferată în maşină sau un drum presărat cu descoperiri noi, ce şerpuieşte prin pădure. Bucură-te de fiecare moment şi alege locul pereche sufletului tău!
 

Pasul 2: Coşul de picnic perfect

Nimic nu poate fi mai fancy decât un coş de picnic elegant, împletit din ratan sau răchita şi dichisit cu tot ce-i mai frumos: farfurii fine, tacâmuri strălucitoare şi pahare cu picior pentru licori ce fredonează romanţe. Alături de acest coş de picnic, bucură-te de confort şi culoare cu perne moi, cu model jucăuş, şi colorează-ţi momentul culinar cu minunate căni de limonadă, şerveţele de vară şi preparatele preferate, toate aşezate cu drag pe o faţă de masă din cea mai fină ţesătură de bumbac.
 

 

Pasul 3: Fă-ţi timp pentru relaxare

Un picnic reuşit culminează cu un desert delicios servit într-un mod inedit, sau cu un moment de relaxare alături de cartea preferată. Recomandarea chic? Un hamac special, cochet şi romantic, ce te va legăna uşor în ton cu şoaptele vântului şi te va face să te simţi ca o regină într-o pădure de castani.
 

 

Încă un pic de şarm?

Transformă orice picnic într-o ieşire alături de cei mai buni prieteni! Cel mai bun prieten al tău este un căţel plin de viaţă, alături de tine în orice moment? Cu atât mai bine! Noi ştim că şi prietenii noştri canini apreciază un picnic delicios şi o ieşire în poiană.
 

 
Ce zici? Te-am convins să te bucuri de soare?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu