Recomandari Chic

Piese must-have pentru August

Scris de Chic Ville

August este o lună solară, plină de belşug şi bucurie. Este încă vacanţă, vremea este încă prietenoasă cu toţi drumeţii, iar natura ne îmbie cu paleta ei cromatică fermecătoare. Cum poţi sărbători această lună minunată în decorurile tale? Iată 5 piese pe care trebuie să le ai acasă, pentru un decor care să-ţi încânte inima.
 

1. Oglinzi magice

Încă mai e timp pentru renovări fabuloase, care să-i inspire pe cei dragi şi care să-ţi dea o energie cu totul nouă. Pentru un living fermecător care va părea nou, organizat şi armonios, alege o oglindă grandioasă. Oglinzile au puterea de a lărgi vizual spaţiul, de a crea o atmosferă elegantă cu străluciri discrete, de a completa stilistic întregul tău decor.
 
Alege oglinzi cu rame bogat decorate atunci când mergi pe un mobilier mai simplist. Apoi, dacă mobilierul tău este bogat ornamentat, alege rame minimaliste. Astfel, vei da încăperii un aer sofisticat, bine pus la punct, aranjat cu spirit de designer.
 

 

2. Accente aurii

Vara te îmbie cu o paletă de culori ce te duce cu gândul la mare, dar şi cu piese de inspiraţie marină. E timpul să le îndulceşti şi să le complimentezi cu accente ce te duc deja cu gândul la toamnă, la măreţia ei de culori. Astfel, poţi integra în decorurile tale accente aurii, ce nu doar sărbătoresc culorile toamnei, ci aduc şi un plus de rafinament decorurilor tale.
 
Poţi alege o tavă aurie pe care să aşezi piesele tale decorative cu inspiraţie marină. Pentru buchetele florale ce aduc stare de bine casei tale, alege vaze cu tuşe aurii. Cu astfel de accente fermecătoare, vei deschide braţele unei toamne dichisite.
 

 

3. Coşuri de poveste

Coşurile minunate sunt indispensabile într-o locuinţă modernă, cochet decorată, în care fiecare lucru stă la locul lui. Acum le poţi umple cu flori decorative, cu fructe de sezon sau cu suvenirurile din vacanţă. Le poţi transforma în centerpiece-uri minunate pentru masa ta festivă. Iar pentru a le dărui un plus de utilitate, le poţi umple cu lucruşoarele dragi care trebuie să fie organizate cât mai frumos.
 

 

4. Ceainicul chic

Dimineţile reci şi serile petrecute în braţele celui drag pe balcon sau pe terasă au nevoie de un plus de căldură. Încălzeşte-ţi mâinile şi sufletul cu un ceai cald, iar privirea ta va fi încântată de un ceainic pe stilul tău. Astfel, ziua ta va fi una reuşită şi vei avea acea senzaţie de bine care îţi va da putere în fiecare clipă.
 

 

5. Perne moi

Dacă decorurile de vară au fost aerisite şi uşor minimaliste, poţi începe să dăruieşti camerelor locuinţei tale belşug şi stil. Alege perne chic care vor aduce căldură şi te vor pregăti pentru cea mai frumoasă toamnă. Vor aduce confort, un stil plin şi desăvârşit, vor cuceri priviri şi te vor îmbia la clipe de relaxare. Trebuie doar să-ţi alegi perniţele preferate!
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu