Stiri

Piese pascale Chic la ONG Expo

Succesul vine atunci când există determinare, dăruire, oameni dornici să dea oricând o mână de ajutor şi bineînţeles, un strop de noroc.

Noi ne-am aflat de partea celor care îşi doresc să sprijine, iar norocoasă a fost Asociaţia Europa Digitală – totul în cadrul ONG Expo, eveniment desfăşurat recent de către Clubul Francofon de Afaceri Cluj.

Având ca tematică Paştele, sărbătoarea luminii, acest eveniment a culminat cu o seară de Cocktail Easter Party şi cu o licitaţie silenţioasă la care au fost invitaţi să participe membrii comunităţii de afaceri din Cluj. Pentru această licitaţie, Chic Ville a pus la dispoziţie o colecţie îndrăgită cu note jucăuşe şi tematică pascală, dar şi alte câteva piese decorative în stilul nostru consacrat. Fondurile obţinute au fost donate prin tragere la sorţi unui ONG înscris, norocul fiind de partea Asociaţiei Europa Digitală.

Această asociaţie are rolul de a susţine, dezvolta şi implementa pagini de internet pentru instituţii publice, instituţii de învăţământ şi instituţii non-guvernamentale, cu scopul de a facilita accesul populaţiei la informaţiile atât de necesare din domeniul public. De asemenea, are scopul de a creşte capacitatea cadrelor didactice şi a elevilor de a utiliza instrumente sau servicii digitale pentru îmbunătăţirea învăţării şi a orientării şcolare şi profesionale.

Noi considerăm că orice iniţiativă care are rolul de a ajuta şi de a susţine merită un loc de cinste în această lume, de aceea ne dorim să ne implicăm cât mai des în astfel de evenimente.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu