Recomandari Chic

Platoul etajat: accesoriul chic pentru decorurile de Paste

Scris de Chic Ville

Cum să transformi un platou etajat în piesa centrală a decorurilor tale de Paşte? Nimic mai simplu! Descoperă în rândurile următoare cum poţi să te bucuri de frumoasele decoruri pascale într-un mod elegant şi inedit!

Platoul jucăuş

Alege cel mai fin platou etajat pe care îl vei regăsi, desigur, în colecţia Chic, şi lasă-ţi imaginaţia să se joace cu ouă colorate şi mici decoraţiuni de sezon în nuanţe pastelate, alături de vedetele acestui aranjament delicios: brioşele fermecătoare, cu aluat mângâiat de cele mai dulci arome şi decorate cu valuri diafane de frişcă savuroasă, ce poartă atingerea cireşelor în vârf… mmm, ce feerie! Apoi complimentează-le cu floricele cochete pentru un plus de culoare, fluturaşi cu accente antichizate pentru un plus de mister şi inimioare înflorate pentru un strop de chic, iar platoul tău festiv e gata! Rămâne doar să-l aşezi pe o masă decorată cu şarm şi să te bucuri de eleganţa pe care o aduce atmosferei de sărbătoare.

Platoul îmbelşugat

Cochet, rustic, visător, cine s-a gândit că acelaşi platou etajat poate avea toate aceste atribute? Pentru un plus de inspiraţie, iată câteva sugestii pentru utilizarea unui platou grandios din lemn alb, pe care îl poţi folosi ca piesă centrală a celor mai apreciate aranjamente pascale. Ramâne doar să-l decorezi cât mai frumos pentru a te bucura de farmecul său înnăscut!

Poate fi aşezat pe o comodă răsfăţată alături de mici decoruri de poveste şi poate fi complimentat cu ouă pictate, crenguţe jucăuşe şi mici piese de decoraţiune cu note chic, pentru un decor colorat, fermecător.

Îi poţi dărui şi elemente rustice, precum iepuraşii confecţionati din lână sau ouăle sculptate delicat, pe care să le completezi apoi cu emoţii şi visare, pentru un aranjament ce spune poveşti din vremuri străvechi.

Pentru un plus de utilitate la masa de Paşte, îl poţi aşeza pe servanta alăturată mesei festive şi să te bucuri de eleganţa sa pentru a-ţi organiza perfect servirea la masă. Pe etajul de sus poţi aşeza tacâmurile strălucitoare, pe etajul de la mijloc poţi cocheta cu şerveţele în culori şi modele răsfăţate, iar etajul generos de la bază îţi vine în ajutor pentru a purta farfurioarele de desert şi micile accesorii ce dau un farmec aparte mesei festive.

Ce zici, te-au fermecat?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.