Recomandari Chic

Povestea de pe masuta de cafea

Scris de Chic Ville

Care este povestea din spatele unui decor Chic, gândit de noi pentru masuta din living, cea care stă cochetă alături de canapea? Naturaleţea, feminitatea şi acea stare de bine pe care îţi doreşti s-o ai acasă! Iată ce ne-a inspirat în crearea acestui setting!
 
Oricât de simplă ar fi măsuţa pe care o aşezi alături de canapea sau între două fotolii moi şi confortabile, contează ce aşezi pe aceasta. Piesele decorative fac diferenţa dintre o casă şi un cămin, aşa că alege-le exact aşa cum îţi dictează inima şi ai încredere în alegerile tale. De ce am ales noi aceste piese pentru măsuţa Chic de cafea?
 
Tava şi coşul din ratan – emană naturaleţe, un spirit puternic artizanal şi un strop de chic în stil modern, datorită accentelor metalice cu note uşor strălucitoare. Astfel, am creat acea punte armonioasă între rustic şi preţios, între natural şi strălucitor, totul căpătând o puternică valoare emoţională atunci când ştim că amândouă sunt realizate manual.
 
Lumânarea parfumată – spune atât de multe despre noi. Mărturiseşte că ne plac serile romantice, când lumina unei lumânări ne ajută să ne relaxăm şi să ne simţim confortabil. Spune că ne plac parfumurile fine, care învăluie delicat întreaga cameră. Şi mai spune că ne plac momentele în care avem oportunitatea să ne retragem în noi, să ne înfruntăm temerile şi greutăţile şi să ne întoarcem zâmbind, mai puternice şi mai determinate.
 
Ramurile verzi – naturale sau decorative, ramurile verzi aduc natura în casa noastră. Avantajul unor ramuri decorative, ce replică îndeaproape naturalul? Se pot aşeza oriunde, în orice decor, în orice sezon.
 
Ceainicul negru – creat pentru persoanele sofisticate, pentru cele meditative, dar şi pentru cele cu spirit artistic, un ceainic negru din fontă este alegerea ideală. Scoate în evidenţă cănile minunate, în timp ce se face remarcat prin modelul său unic. Peste toate acestea, este vedeta iubitorilor de ceai şi ocupă, pentru noi, un loc de seamă în orice decor.
 
Cănile corai – piese speciale, personalizate în stil Chic, aceste căni corai sunt cănile noastre de suflet. De ce le iubim atât de mult? Pentru că sunt generoase, găzduind băuturile noastre preferate, pentru că sunt chic datorita piciorului elegant, şi pentru că poartă culoarea anului.
 
Cartea – nelipsită din mâinile noastre la ceas de seară, dar nici din decorurile noastre, o carte pe masuta va mărturisi întotdeauna că locuinţa noastră este locul de de suflet al unor persoane creative.
 

 
Ei bine, ce spune decorul tău de acasă despre tine?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu