Recomandari Chic

Povestile culorilor in delicatele colectii Chic

Scris de Chic Ville

Culorile ne înconjoară zi de zi, iar atunci când ne jucăm cu ele în bucătărie, vor dezvălui o infinitate de posibilităţi si de moduri de a crea decoruri de poveste. Cu doar câteva piese de bază şi un strop de imaginaţie, poţi realiza cele mai chic aranjamente cu care să-i surprinzi pe cei dragi!
 
Fie că alegi farmecul decorurilor în nuanţe naturale, emoţia pictată in roşu în aranjamentele romantice sau atmosfera visătoare pe care albastrul şi albul o creează, află că fiecare culoare are o poveste!
 

Rustic Delicacy

 

 
Verdele calmează orice tensiune de peste zi, facând servirea mesei un prilej de bucurie şi de împăcare. Este definiţia prospeţimii, a energiei şi a armoniei cu natura. Mai mult de atât, simbolizeazâ speranţa, norocul şi belşugul. Se potriveşte de minune cu orice altă culoare, datorită multitudinii de nuanţe pe care le îmbrăţişează, aducând o atmosferă caldă şi relaxantă, mai ales la masă.
 
Maro ne poartă cu gândul la ciocolată, la cafea şi la prăjituri. . În interiorul casei tale aduce o atmosferă primitoare ce favorizează savurarea fiecărei clipe în linişte şi armonie. Este culoarea perfectă pentru camerele naturale, călduroase şi amenajate cu mare şarm. Este singura culoare care poate fi folosită atât în decorurile contemporane, cât şi în cele clasice sau vintage, atât pentru mobilier, cât şi pentru accesorii. Ne poartă cu gândul la ciocolată, la cafea şi la prăjituri. Rezultată din îmbrăţişarea nuanţelor de gri, verde, roşu, oranj, negru şi chiar violet, este considerată în unele părţi ale lumii drept culoarea-suflet, culoarea naturii şi a eleganţei.
 

Romantic Delicacy

 

 
Roşu se potriveşte perfect atât pentru cinele romantice, cât şi pentru ocaziile festive, şi te inspiră să le aranjezi în cel mai chic fel! este o culoare pasională ce are caracter şi putere vizuală. Poate fi folosită în orice cameră, accentuând accesoriile preferate. În casele de vacanţă sau în sezonul de vară poate fi folosit cu lejeritate, pentru că este asociat cu căldura, culturile vibrante şi decorurile romantice. Această culoare puternică provoacă şi energizează, iar atunci când este folosită pentru aranjamentele de pe masă, stârneşte apetitul şi face orice preparat să arate festiv şi sofisticat.
 

Dreamy Delicacy

 

 
Albastru poate fi culoarea de bază în orice cameră, având rolul de a calma şi de a induce o stare de armonie şi de confort interior. Atunci când este aleasă pentru decorarea interiorul casei tale sau pentru accesoriile sale, aduce linişte şi relaxare, favorizând savurarea preparatelor preferate în tihnă. Folosită ades în design-ul ambiental, această culoare dă senzaţia de spaţiu larg, de linişte şi de răcoare în camerele puternic luminate de soare.
 
Albul este folosit atât pentru mobilier cât şi pentru accesorii, pentru o eleganţă aparte şi pentru a scoate în evidenţă modele şi texturi ce dau farmec întregului decor din casa ta. Aduce o atmosferă calmă, curată şi primitoare. Este ales atât pentru a scoate în evidenţă anumite obiecte, cât şi pentru a crea aranjamente regale, uimitoare. Ofera senzaţia de proaspăt, de tinereţe, de încredere, remarcându-se în fiecare clipă prin eleganţa şi rafinamentul său, şi totodată pentru simplitatea sa. Albul este o pânză mereu gata să fie pictată, astfel că te invită să dai frâu liber imaginaţiei şi să îl alegi în orice aranjament de poveste.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu