Lifestyle

Primavara in ganduri Chic

Emotie Chic
Scris de Chic Ville

Pentru că primăvara îşi intră, fermecătoare, în rol, ţi-am pregătit câteva gânduri care să te ajute să te bucuri de acest sezon. Pentru fiecare persoană, primăvara înseamna un alt sentiment. Poate fi un sezon al înfloririi, al reînnoirii, al planurilor şi al zâmbetelor, atât în suflet, cât şi în ambientul de acasă. Citeşte mai departe!

“Mi-am vârât capul pe fereastră în această dimineață și primăvara m-a sărutat drept în față” – Langston Hughes.

“În fiecare primăvară iau lecţii de înflorire de la măr.” – Girel Barbu. Înflorire a sufletelor, înflorire a decorurilor şi a stilului de viaţă, primăvara este despre a alege să trăieşti exact aşa cum îţi doreşti.

“Vine primăvara?, a întrebat. Ce este primăvara? Este soarele strălucind peste ploaie și ploaia căzând peste razele soarelui”. – Frances Hodgson Burnett – sau un alt mod de a spune că după orice moment tensionat, după orice etapă mai grea, vine soarele, liniştea, bucuria. Important este să acceptăm fiecare întâmplare ca fiind parte din noi.

“Primăvară este timpul pentru planuri și proiecte.” – Lev Tolstoy – un decor nou, o piesă nouă de mobilier, un nou fel de a fi, o garderobă nouă, un stil nou de cărţi care să-ţi bucure fiecare seară. Cu siguranţă, la începutul anului, ţi-ai pus o serie de dorinţe. Acum este timpul să le îndeplineşti.

“Primăvara ne inverzește… sufletele!” – Costel Zăgan – ne umple de energie, de culoare, ne învoirează şi ne face fericiţi. Aceasta este magia primăverii!

“Un optimist este personificarea umană a primăverii.” – Susan J. Bissonette. Optimiştii emană acea energie de care avem nevoie în fiecare zi. Fii tu prima persoană optimistă din viaţa celor dragi!

“Știința nu s-a putut lăuda vreodată cu inventarea unui calmant atât de puternic precum o zi însorită de primăvară.” – W.Earl Hall – o zi de primăvară are puterea unui zâmbet, a unui moment de relaxare, a unei îmbrăţişări din suflet.

“Primăvară nu ar fi primăvară fără cântecul păsărilor.” – Francis M. Chapman – am ales acest citat pentru a te inspira să te bucuri de fiecare lucru mărunt, de fiecare detaliu, de fiecare sentiment care te înconjoară. Fă-ţi timp pentru a asculta păsările, pentru a admira florile, pentru a-ţi găsi motive de fericire în fiecare clipă.

emotie Chic

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.