Recomandari Chic

Spune-mi ce rama foto indragesti, ca sa-ti spun cine esti!

Scris de Chic Ville

O rama foto este cea mai îndrăgită piese de decor, pentru că are o puternică valoare estetică, dar şi pentru că îmbrăţişează amintiri de suflet, pe care le vom privi iar şi iar cu mult drag. Fiecare rama foto are un stil unic, personal, ce îţi defineşte decorul. Tu ştii ce spune rama ta foto preferată despre tine?
 
Rame strălucitoare, elegante – dacă preferatele tale sunt ramele aurii, argintii sau arămii, atunci află că eşti o persoană exuberantă, care iubeşte decorurile studiate, preţioase. Eleganţa necontenită este deviza ta, iar fiecare piesă de decor este pentru tine o bijuterie pentru casa ta. Fie că va îmbrăţişa o fotografie dragă sufletului, fie că va purta un mesaj scris cu litere caligrafiate, rama foto va sărbători, negreşit, farmecul stilului Fancy la tine acasă.
 

 

 
Rame în stil vintage-rustic – realizate din lemn mângăiat de soare, iar apoi de pensule fermecătoare, ramele foto în stil rustic mărturisesc apropierea ta de copilările, de lucrurile simple şi frumoase, de piesele de decor care aşezate împreună, spun o poveste. Bucuria, zâmbetul tău, blândeţea ta, toate aceste calităţi sunt o inspiraţie pentru cei din jurul tău, fiind, totodată, motivele pentru care toţi cei dragi îşi doresc compania ta.
 

 
Rame simple, sofisticate – atunci când alegi o rama foto simplă, din lemn vopsit în nuanţe neutre, pe care s-o decorezi cu o fotografie colorată, un mesaj care să-ţi îndrume întreaga zi sau, spre exemplu, un desen al celui mic, atunci înseamnă că ai o fire artistică, puternică, pentru care fericirea se măsoară chiar şi în momente mici. Fericirea ta este molipsitoare, iar creativitatea ta este apreciată, negreşit!
 

 
Rame cu tradiţie, în stil indian – dacă o ramă creată în Kashmir te defineşte, înseamnă că apreciezi tradiţiile păstrate cu drag, peste generaţii. Aceste rame create cu dăruire în India vor aduce casei tale eleganţă şi un plus de fantezie, fiind ideale atât pentru decorurile cu note minimaliste, cât şi pentru cele care-ţi reflectă, din plin, personalitatea puternică.
 

 
Acum că ai aflat ce spune fiecare rama foto despre persoana care o alege, poţi folosi acest mic ghid pentru a face daruri minunate persoanelor pe care le îndrăgeşti sau celor cărora doreşti să le spui cel mai frumos mulţumesc!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu