Recomandari Chic

Rame foto perfecte pentru cele mai Chic momente

Scris de Chic Ville

Cum sezonul vacanţelor şi al fotografiilor de pe meleaguri însorite este în toi, ţi-am pregătit cinci colecţii de rame foto chic, potrivite fiecărui decor şi fiecărui moment pe care ţi-l vei aminti mereu cu drag!

Romantic touch

O seară fermecătoare pe malul mării, printre valurile fine, un festival al eleganţei savurat în cocheta Veneţie, un portret chic pe fundalul căruia se regăseşte silueta turnului Eiffel, acestea sunt doar câteva dintre scenariile perfecte pentru o astfel de ramă foto, ce-şi păstrează accentele romantice în mici decoraţiuni florale aşezate elegant. Cu accente antichizate ce le conferă acel aer vintage preţios, margini fin decorate pentru un plus de rafinament şi nuanţe pastelate ce se răsfaţă jucauş, ramele foto Romantic Touch se vor regăsi într-o cameră în care accentele delicate se împletesc cu note de pian, răsfirate pe portative elegante. Ce vis frumos, nu-i aşa?

Lovely Chic

 

Lemnul cochet finisat şi inimioarele dulci din ceramică se potrivesc de minune cu pozele celor mici, pe care îţi doreşti să-i vezi mereu zâmbind. Se potrivesc perfect şi fotografiilor cu prietenii dragi, subiecte de discuţie pentru vizitele de peste ani. În nuanţe delicate ce se potrivesc atât unui decor clasic, cât şi unui aranjament cu note moderne, alege ramele cu inimioare albe pentru un plus de rafinament adus decorurilor tale, cât şi pentru a purta îmbrăţişate cele mai frumoase amintiri!

Rustic Romance

Cum văd iubitorii de Chic aceste rame foto uimitoare? Perfecte pentru portrete din poveşti! Rochii de bal, zâmbete, peisaje visătoare, orice te duce cu gândul la poveştile nemuritoare poate fi îmbrăţişat cu drag de aceste rame sculptate elegant! Stilului rustic i-au dedicat modelele visătoare sculptate cu dăruire, stilului vintage i-au purtat accente antichizate fermecătoare, iar modele romantice şi formele unduitoare le fac perfecte pentru un decor de-o eleganţă aparte! Noi le vedem aşezate într-o cameră de zi luminoasă sau într-un dormitor cochet. Tu unde le-ai pune?

Kashmir Dream

Visătoare şi romantice, aceste rame foto care i-au fermecat pe iubitorii de Chic se vor face mereu remarcate, în orice decor ar fi aşezate. Frumuseţea lor vine din faptul că sunt realizate manual în India şi pentru că poartă, în orice moment, amintiri frumoase ale momentelor preţioase. Accente florale sculptate delicat, albul-fantezie ce se joacă printre formele de lemn, modelele de inspiratie orientală, ai atât de multe de îndrăgit la aceste rame fermecătoare, încât nu te vei sătura să le priveşti!

Vintage Gold

Grandoare, lux, eleganţă – cuvintele cheie ale faimoaselor rame foto aurii, regăsite peste tot în lumea Chic. Unduiri preţioase asemeni ramelor baroce, elemente florale de-un rafinament aparte, toate învăluite într-un auriu preţios! Vor îmbrăţişa cu drag portrete elegante sau peisaje de basm, poate chiar fotografiile de la nuntă sau de la balul de sărbătoare… cele mai frumoase amintiri! Se potrivesc perfect într-un decor fermecător, cu vaze ce înalţă graţios trandafirii regali, sau alături de aranjamentele cochete cu lumânări parfumate şi veioze roiale, şi te vor fermeca în fiecare clipă cu eleganţa şi strălucirea lor!

Cu note vintage, inspirate din poveşti sau cu accente romantice? Care rame foto se potrivesc decorurilor tale preferate?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.