Recomandari Chic

Royal Family – editie limitata la Chic Ville

Scris de Chic Ville

Unice şi cu adevărat preţioase, piesele colecţiei Royal Family te vor duce cu gândul la case regale şi la mese întinse cu şarm, debordând de eleganţă. Cu o tradiţie ce ne poartă înapoi în timp, în mrejele secolului XVIII, piesele acestei colecţii vor completa zestrea familiei şi vor răsfăţa roialul din tine. Află-le povestea şi sugestiile noastre de curăţare şi întreţinere:
 
Piesele acestei colecţii sunt realizate urmărind tehnici vechi, perfecţionate în timp, ce îşi au rădăcinile în secolul al XVIII-lea, secol în care au reuşit să se îmbine armonios tehnicile franceze cu cele spaniole, rezultând astfel obiecte unice, speciale şi rafinate.
 
Aceste piese au fost atât de îndrăgite şi de apreciate în Regatul Britanic, încât familiile nobiliare se întreceau în a etala decoruri speciale ce poartă marca Royal Family. Purtând texturi şi modele atent alese, înnobilate de accente în auriu, argintiu sau bronz, te vei delecta cu o selecţie impresionantă de piese fermecătoare, în ediţie limitată.
 

 
Şi pentru că fiecare colecţie are anumite piese în jurul cărora se ţes poveşti cu prinţi şi prinţese, iată că acest rol este purtat de colecţia Silver Sheffield, ce are drept personaj principal un material cu totul special: cuprul argintat.
 
Originea acestui material vine din Anglia, devenit foarte popular odată cu revoluţia industriala a secolului XIX. Povestea merge mai departe, şi iată că ţara care a dat cei mai mulţi maeştri în arta prelucrării cuprului argintat este Italia, inspiraţi de un procedeu patentat de Boulsover în 1942.
 

 
Îmbinând armonios tehnici tradiţionale cu accente contemporane, colecţia Royal Family aduce o abordare nouă, unică, în ediţie limitată, inspirată de trecut, dar perfectă pentru decorurile din prezent.
 
Şi pentru că fiecare piesă din universul nostru de idei este ceva ce trebuie preţuit şi transmis mai departe, drept moştenire, se recomandă curăţarea cu dăruire şi utilizând soluţii speciale. Iată ghidul nostru:
 
Se va curăţa cu o ţesătură moale+cremă specială de curăţat produsele din argint sau spray de curăţare. Ambele produse de curăţare le găsiţi şi la noi în magazin.
• Nu folosiți produse pentru lustruit și produse destinate altor tipuri de curăţări, care pot afecta suprafaţa.
• Evitați folosirea cuțitelor sau spatulelor ascuțite care, în contact direct cu materialul, pot lăsa zgârieturi.
• Nu lăsați produsul să se atingă/zgârie de alte obiecte dure.
• Pentru a preveni mătuirea sau pătarea, curăţaţi imediat după utilizare.
• Este exclusă curăţarea în mașina de spălat vase.
• A se păstra într-un mediu uscat, fără umiditate.
• Alimentele care conțin sare sau oţet de orice fel pot provoca coroziune dacă rămân pe suprafaţa produsului.
• Contactul prelungit cu apă, suc de fructe sau orice lichide acide poate deteriora suprafața.
 
Păstrarea obiectelor în condiţii corecte le prelugeşte aspectul preţios şi foarte decorativ, pentru mai multe generaţii.
 
Deveniţi parte a familiilor cu tradiţie din Europa, prin adăugarea unei asemenea zestre casei dumneavoastră.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.