Recomandari Chic

Rustic contemporan – vacanta de vara acasa

Scris de Chic Ville

Inspiraţia noastră pentru vară, stilul rustic contemporan, vine din natură, din eleganţa, prospeţimea şi senzaţia de bine pe care ni le oferă prin simplitatea sa. Razele soarelui ne îmbrăţişează, feeria de verde ne înconjoară şi, inevitabil, gândul ne merge la vacanţele de vară din copilărie, poate la casa bunicilor sau la excursiile mult aşteptate.
 
Ce ne mai amintim? Acea senzaţie calmă, specifică stilului rustic. Iar atunci când ne gândim la avântul tehnologiei şi la evoluţia stilurilor, ştim că suntem înconjuraţi de piese care ne fac viaţa mai frumoasă. Toate aceste senzaţii, în plină armonie, dau naştere stilului rustic contemporan.
 

 

Ce defineşte acest stil

 
Cele trei cuvinte care îl caracterizează pot fi – cald, benefic, primitor. Stilul rustic este definit de căldură, de senzaţia de bine ce ne inundă sufletul, de relaxare şi de simplitate. Contemporanul, pe de altă parte, vine să susţină toate aceste sentimente cu un plus de nou, de îndrăzneţ, de inovativ. Aşa iau naştere decorurile ce desăvârşesc o experienţă unică, armonioasă, o oază urbană.
 

 

Ce produse i se potrivesc

 
Atunci când ne gândim la piesele ce compun acest stil, ne gândim la trei idei – ceva de suflet, ceva natural, ceva sofisticat. Poţi alege piese de mobilier ce te poartă cu gândul la atmosfera rustică a unei cabane la munte, piese decorative cu note antichizate, precum această veioză cu totul specială, şi poţi completa întreaga poveste decorativă cu un strop de auriu, specific tendinţelor contemporane. Noi, când ne gândim la rustic contemporan, ne gândim la picnic în bucătărie, cu piese ce duc, parcă, în mijlocul naturii. Ne gândim la o faţă de masă vintage, la o carafă din ceramică şi la un coş împletit, în care ne aşteaptă cuminţi fructele noastre preferate. Ne mai gândim şi la decoruri în care atmosfera florală se îmbină cu accentele vintage, cu ideile unice, aşa cum întâlneam la casa bunicii. Ghivece de ceramică sau metal aşezate la geam, depozitare Chic în cufere şi coşuri de ratan, o atmosferă plăcută sufletului.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.