Lifestyle

Salata delicioasa, de savurat la birou sau acasa!

Scris de Chic Ville

Vara la Chic Ville este despre piese ce te îmbie să le complimentezi cu gusturi unice, despre salata realizată după reţete speciale, cu arome exotice, despre ieşiri în natură alături de cei dragi şi despre stare de bine. Ne bucurăm împreună de soare şi de vacanţă, cu reţete speciale, condimentate cu un strop de Chic!
 

Descoperă reţeta preferată a săptămânii: Salata delicioasă, de savurat la birou sau acasă!

 

 
Alternativa mult mai fresh la un prânz greu, o salată de legume cu brânză delicioasă şi alune jucăuşe te va încânta, negreşit! Această salată ne poartă cu gândul la vacanţe cu soare, la locuri noi descoperite cu inima şi cu privirea, la meleaguri italiene cochete, la terase cu mobilier din metal şi jardiniere cu flori bogate, în toate culorile lumii.
 
Pentru a te bucura de o salată hrănitoare, trebuie să alegi legume în cât mai multe culori, căci nu degeaba se spune să ai toate culorile naturii la masă. Noi am ales aşa:
 
Castraveţi jucăuşi, aşezaţi în inimioare
Roşii Cherry, rotunjoare
Frunze de spanac, pentru o forţă îmbucurătoare
Brânză Feta, cubuleţe, pentru un plus de savoare
Avocado sănătos, pentru o aromă fermecătoare
Alune şi susan, dichisite cu un strop de soare.
 

 
Le-am pregătit separat în boluri-inimioare elegante, apoi le-am amestecat în bolul din lemn cu totul special şi le-am fermecat cu soare, pentru o salată plină de savoare!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu