Povesti din lumea Chic Ville

Sărbatoreşte Sf. Andrei, the Chic Ville way!

Scris de Chic Ville

Poate eraţi colegi de bancă, poate îţi spunea poveşti seara înainte de culcare sau te ajuta să înveţi pentru examene. Oricare Andrei sau Andreea ar fi in viaţa ta, merită sărbatorită cu un cadou memorabil  de la Chic Ville.

Cadouri pentru el de la Chic Ville

Cadouri Chic pentru el

Surprinde-l pe Andrei cu un decantor elegant pentru vin, de care să vă bucuraţi împreună în serile romantice. Andrei senior îl va etala mândru pe masa de Crăciun, cu un vin roşu din podgoria proprie. Un set de pahare asortate decantorului vor completa tabloul unei cine perfecte.

Pentru Andrei cel  însetat de aventură  şi călătorii, un glob pământesc  realizat cu atenţie la detalii va arăta superb pe birou. Sau poate un album foto mapamond va fi pe placul lui, astfel îl va putea umple cu suveniruri foto din toate colţurile lumii.

Machetele de maşini şi motociclete, ca nişte jucării pentru oamenii mari vor fi vedetele colecţiei lui Andrei, pasionatul de automobile. Un ceas va fi şi el binevenit, pentru că timpul zboara atunci cand te distrezi cu aşa minunaţii de maşini.

          Macheta masina    Decoratiune glob pamantesc              Album foto mapamond

 

Pentru Andreea ta draga, un suport de bijuterii sau o oglinda vor face onomastică de neuitat. Sau poate e pasionata de croitorie, atunci selecţia de cutii pentru accesorii de cusut  va fi cu siguranţă pe placul ei. Doamna Andreea, fosta ta profesoară de la litere va fi încântată de un cadou elegant, precum un set de servire a ceaiului din ceramică fină, sau poate o cutie stil carte în care îşi poate ţine corespondenţa cu elevii de suflet.

Suport bijuterii           Pachet cadou servirea ceaiului                 Jucarie ursulet balerina

Micuţa Andreea va ţopăi în sus de bucurie când va vedea ursuleţii balerină, roz sau albi, pe care i-ai pregătit pentru ziua ei specială. Sau o cutie cu ursuleţi în care îşi poate ţine toate secretele de mică prinţesă.

Celei mai speciale Andree, mama, îi poţi oferi un set deosebit de accesorii unice pentru masa de Crăciun,suporturi pentru tort din sticlă sau sfeşnice elegante. Surprinde-o şi cu ceva mai personal, cum ar fi o ramă cu o poza din copilărie sau o cutie preţioasă pentru bijuterii.

Pentru toţi  Andreii sau Andreele  din viaţa ta, fă ca acest Sfânt Andrei să fie unul de neuitat!

Idei cadouri pentru ea

Cadouri chic pentru ea

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.