Recomandari Chic

Shop the look – Summer Delight

Scris de Chic Ville

Vara este sezonul meselor savurate în familie sau alături de prieteni, fie că vorbim despre ocazii festive sau despre duminici răsfăţate de soare. De aceea, te invităm să descoperi un decor chic, inspirat atât de stilul tropical, cât şi de stilul natural, în tendinţele decorative ale acestui an. Ce am folosit pentru a-l crea? Iată!

Piese în stil tropical

Răsfăţate, jucăuşe şi în egală măsură elegante, piesele din colecţia Bahamas s-au făcut remarcate în decorul nostru mângâiat de soare. De la căniţele ideale pentru cafeaua răsfăţată de dimineaţă, la ceştile în set pentru 6 prietene exuberante şi până la solniţele ce aduc un plus de rafinament decorurilor culinare, aceste piese cu note exotice au dat şarmul şi culoarea decorului nostru drag.

Mai mult de atât, şi-au potrivit nuanţele naturale cu prospeţimea decorurilor vegetale, astfel îmbinând clasicul cu naturalul şi cu un strop de inedit.


Piese Gardena

Pentru a scoate elementele de sezon în evidenţă, am folosit veselă din cea mai iubită colecţie chic – Gardena. Am ales nuanţa fină de crem, ce poartă detalii delicate în stil punctat, dar şi o margine ce le oferă un plus de preţiozitate. Astfel, am sărbătorit natura prin nuanţe fine şi delicate, potrivite perfect exuberanţei feeriei de culoare pe care natura o poartă în acest sezon.


Platouri în stil natural

Am adăugat decorului nostru elemente în stil natural, ce poartă frumuseţea lemnului şi amprenta unicităţii acestuia. Platourile de lemn – fie ele simple, decorate, etajate sau cu formă aparte, sunt ideale pentru un decor ce vorbeşte despre vară. Pot fi folosite atât pentru servire, cât şi ca bază pentru cele mai chic centerpiece-uri, astfel că-şi vor găsi întotdeauna un rol chic în decorurile noastre.


Pe lângă aceste piese, am contribuit la croirea unei atmosfere desăvârşite cu ajutorul florilor de sezon, a frunzelor şi a fructelor, oferind decorului nostru un plus de prospeţime.

Inspiră-te şi creează decoruri chic, pentru o vară de neuitat!

 

 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu