Recomandari Chic

Soare acasa, intr-o zi ploioasa

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă, o zi ploioasă de vară dintr-un şir de zile ceva mai reci nu aduce tuturor bucurie. Însă această zi poate deveni una frumoasă, prin câteva trucuri Chic pe care ai să le îndrăgeşti pe loc! Iată sfaturile noastre!
 

1.Petrece momente magice împreună cu cea mai bună prietenă!

 

 
Dacă ultima perioadă a fost mai copleşitoare şi mai ocupată pentru tine, este momentul ideal să te bucuri de timp de calitate împreună cu cea mai bună prietenă şi să prinzi din urmă toate poveştile pe care nu aţi reuşit să vi le spuneţi. Invit-o la o ciocolată caldă delicioasă sau surprinde-o cu o salată de fructe cu gust divin, iar ziua voastră va deveni, dintr-o dată, şi mai bună.
 

 

2. Picnic în casă sau o cină de poveste?

 

 
Momentele magice nu au nevoie de o zi anume în care să se întâmple. Poţi organiza o cină de poveste care să facă dintr-o seară ploioasă o seară cu totul specială. De ce ai nevoie? De un set de farfurii în culori vesele, un buchet de flori ce-ţi murmură simfonii franţuzeşti, şi de preparate sofisticate pe care le poţi comanda de la restaurantul tău preferat. Fie că alegi să îi inviţi pe cei dragi din familie la masă sau fie că preferi un dineu exclusivist alături de cei mai apropiaţi prieteni, cina de poveste e cea mai cochetă metodă de a sparge rutina zilnică şi de a te bucura de o zi cu ploaie.
 

 
În copilărie, aveam o cărticică în care Barbie voia să meargă la picnic cu copiii, însă o ploaie zdravănă i-a stricat planurile. Sună copilăreşte, nu? Ei bine, povestea avea ceva care m-a fermecat. Ce a făcut? A aşezat o faţă de masă caroiată pe covor, a adus pahare jucăuşe şi câteva farfurii colorate, şi a pregătit un picnic în casă mai ceva ca într-o poiană mângăiată de soare! Îmi aduc aminte cu plăcere de acea cărticică, iar ideea unui picnic în casă îmi surâde jucăuş.
 

3. Bucură-te ca un copil!

 
În continuarea cărticelei despre care scriam mai sus, copiii ies afară să se bucure de băltoace şi de curcubeu. Îşi puseră cizme de ploaie colorate, îşi luară umbrele pline de culoare şi se plimbară prin parc. Poate că o plimbare prin ploaie poate fi un mod de relaxare, pentru că trebuie să găsim frumuseţea în orice, nu-i aşa? Când a fost ultima dată când te-ai plimbat prin ploaie?
 

4. Alege piese decorative ce te duc cu gândul la soare

 

 
Dacă soarele se încăpăţânează să apară pe cer, îl poţi aduce în casă cu piese decorative chic, ce te vor încânta pe dată. De exemplu, minunatele fire de floarea-soarelui decorativă te vor bucura pe dată, mai ales că îţi aduc o feerie de galben solar în decorurile pe care le aranjezi cu drag. Dacă ţi-e dor de mare, poţi alege piese marine ce te vor încânta negreşit şi te vor duce cu gândul la tărâmul magic al oceanului şi la castelele sirenelor.
 

 
Ei bine, cum îţi faci ziua mai frumoasă?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.