Recomandari Chic

Stil natural – motive chic pentru care să-l alegi

Scris de Chic Ville

Stilul natural vine cu o multitudine de beneficii pentru casa noastră, dar şi pentru sufletul nostru şi pentru modul în care ne raportăm la decorurile de acasă. De aceea, am strâns pentru voi cele mai importante beneficii ale acestui stil. Iată-le:

Elementele naturale sunt de obicei create manual sau au trăsături unice, aducând caracter casei tale

Fie că vorbim despre nuanţe unice, despre texturi diferite, despre amprenta pe care timpul şi-a lăsat-o asupra lemnului, toate aceste particularităţi dau un plus de personalitate decorurilor de acasă.

Chiar şi atunci când alegem mai multe bucăţi dintr-un anumit produs, ne vom bucura de diferenţe chic şi particularităţi ale fiecărei piese în parte, lucruri ce dau un plus de şarm atmosferei pe care ne dorim s-o croim.


Nuanţele şi texturile naturale sunt benefice pentru sănătate

Este recunoscut faptul că reconectarea cu natura ne face mai fericiţi şi mai optimişti. Aducerea pieselor naturale în decorurile noastre contribuie din plin la senzaţia de bine, de calm şi de armonie, atât datorită nuanţelor uniforme ce ne liniştesc privirea, cât şi datorită materialelor ce dau casei prospeţime.

Fie că vorbim despre accesorii pentru masă cum sunt platourile din lemn, fie că ne referim la pernele din bumbac sau la felinarele din lemn, toate acestea ne încântă şi ne binedispun.


Decorurile naturale sunt sustenabile

Prin alegerea pieselor naturale, contribuim activ la protejarea mediului, mai ales datorită faptului că materialele naturale sunt alese din medii controlate, fiind uşor de introdus înapoi în ciclul ecologic odată ce perioada lor de folosinţă a fost îndeplinită. Mai mult de atât, piesele naturale sunt rezistente şi uşor de îngrijit, fiindu-ne aproape pentru mult, mult timp.


Decoraţiunile şi piesele de mobilier în stil natural sunt versatile şi variate

Pornind de la cele mai mici piese în stil natural, pe care le putem aşeza în orice decor, şi mergând până la piesele de mobilier în aceeaşi tendinţă, piesele naturale au un şarm al lor. Acestea pot fi aşezate în felurite decoruri, fiind ideale pentru toate sezoanele şi îndeplinind cu bucurie rolul de bază pentru aranjamentele de sezon. În plus, aduc căldură vizuală şi textură, cât şi senzaţia preţioasă de confort, atât de apreciată de noi.


Stilul natural ne încântă. Ne mângâie privirea, ne încălzeşte sufletul şi ne invită la momente de calm şi linişte, de răsfăţ şi stare de bine în propria noastră casă. În plus, ne aduce mai aproape de natură şi ne convinge să avem încredere în gusturile noastre.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu