Recomandari Chic

Stilul Vintage – pentru ea & pentru el

Vintage
Scris de Chic Ville

Stilul vintage este atât de personal şi de chic, încât ne bucură tuturor privirea şi este tot mai apreciat, în pofida timpului care trece. Dar te-ai gândit că femeile şi bărbaţii au preferinţe diferite în ceea ce priveşte acest stil? Iată care ar fi acestea!
 


 

Vintage franţuzesc pentru ea

 
Vintage frantuzesc
 
Pentru doamne, stilul vintage franţuzesc este cel care le defineşte, în mare parte, preferinţele. Cu nuanţe chic, texturi fine, modele florale delicate şi accente antichizate, acest stil ne aduce cu gândul mai aproape de casele nobiliare ale secolului trecut.
 
Bucuria vine din multitudinea de piese pe care acest stil le curpinde, le îmbrăţişează şi le dă farmec, contribuind astfel la decoruri inspirate de cele mai chic cărţi şi filme. Intră aici pernele moi cu modele diafane, vazele cu accente antichizate, fotoliile cu note contemporane, dar în nuanţe pastelate, cât şi multe alte piese de decor dragi sufletului.
 
Atunci când alegi un cadou vintage pentru o fire feminină, descoperă magia sfeşnicelor chic care pot fi complimentate cu lumânări parfumate, alege o oglindă elegantă sau o ramă foto în care să aşezi o fotografie fermecătoare sau un citat caligrafiat elegant. Astfel, oferi un dar ce încântă în egală măsură sufletul şi privirea.
 
Vintage frantuzesc
 


 

Vintage englezesc pentru el

 
Vintage englezesc
 
În ceea ce priveşte stilul vintage preferat de domni, preferinţele acestora înclină mai mult către stilul vintage englezesc, cu note masculine şi materiale clasice. Fie că este vorba despre piesele de lemn, din metal sau de piesele de mobilier tapiţate în nuanţe de maro închis, finisajele preţioase sunt cele care aduc un şarm aparte decorului în care sunt aşezate. Acestea sunt adesea complimentate cu machete de colecţie, preferatele domnilor atunci când vine vorba despre decoruri desăvârşite.
 
Pentru un domn distins, darul perfect poate însemna un organizator rafinat, un glob pământesc sau o hartă cu inspiraţie ce provine din romanele de aventură, un decantor realizat manual sau poate chiar un birou elegant, cu forme clasice. Poţi opta şi pentru o cutie din piele sau pentru o cutie cu piese pentru vin, obiecte cu care vei face o impresie bună negreşit. În plus, toate aceste daruri îi vor folosi vreme îndelungată şi îi vor aminti de tine.
 
Vintage englezesc
 
Se spune că femeile sunt de pe Venus, iar bărbaţii sunt de pe marte. Ce îi aduce împreuna? Faptul că la Chic Ville îşi vor găsi, negreşit, cadoul pereche.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.