Recomandari Chic

Stiluri pascale | 3. Country Chic

Country Chic
Scris de Chic Ville

Fiecare decor special este o ocazie de a-ţi demonstra măiestria stilistică şi creativitatea. Cum dineul pascal se apropie, trebuie să alegi stilul pe care-l vei etala. De aceea, ţi-am pregătit o serie de 4 articole de blog, pentru cele 4 stiluri pascale Chic. Descoperă astăzi stilul Country Chic!
 
Country Chic
 

Cui i se potriveşte

 
Ai amintiri frumoase din copilărie, de la sărbătoarea pascală celebrată în casa bunicilor? Îţi plac cărţile româneşti din vechime şi iubeşti drumeţiile pe drumuri care te duc la cătunuri tradiţionale? Dacă răspunsul este da la aceste întrebări şi dacă te gândeşti cum să aduci armonia de demult într-un cadru modern, contemporan şi chic, atunci stilul Country Chic este pentru tine!
 

Ce îl defineşte

 

 
Confort, culoare, rafinament şi naturaleţe, toate acestea definesc stilul Country Chic, alături de acea stare de bine pe care trebuie s-o simţi acasă. Înseamnă lucruri simple, forme pe care le vei recunoaşte cu drag, culori calde, care vorbesc despre primăvară şi o atmosferă dragă sufletului, ce aduce linişte şi calm.
 

Ce produse i se potrivesc

 
Country Chic Country Chic
 
Pentru stilul Country Chic, piesele din materiale naturale sunt alegerea ideală. Lemn răsfăţat de soare, ceramică fină, bumbac de calitate, fibre de lemn împletite sau metal în stil rustic, toate aceste materiale compun o atmosferă în egală măsură preţioasă şi fermecătoare. Farmecul stilului Country Chic este versatilitatea, piesele de bază putând fi folosite în orice sezon. Este un stil sărbătorit, un fel de a fi, complimentat doar cu accente tematice discrete, precum iepuraşii cu hainuţe din bumbac.
 

Magia stă în creativitate

 
Country Chic Country Chic
 
Stilul Country Chic presupune creativitate şi drag de natură, şi are nevoie de câteva piese de bază în jurul cărora să creezi magie. Alege ramuri naturale, flori de sezon, platouri din lemn drept suport pentru centerpiece-uri şi creează o atmosferă de poveste. Este un stil simplu, aerisit, care are nevoie doar de un pic de magie din partea ta pentru a fi un stil desăvârşit. Îndrăzneşte să ai încredere în gusturile tale!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu