Recomandari Chic

Stiluri pascale | 1. Fancy

Decor fancy
Scris de Chic Ville

Fiecare decor special este o ocazie de a-ţi demonstra măiestria stilistică şi creativitatea. Cum dineul pascal se apropie, trebuie să alegi stilul pe care-l vei etala. De aceea, ţi-am pregătit o serie de 4 articole de blog, pentru cele 4 stiluri pascale Chic. Descoperă astăzi stilul Fancy!
 
Decor fancy
 

Cui i se potriveşte

 
Dacă ai visat întotdeauna la o excursie în minunatul Paris, dacă vocea lui Édith Piaf te inspiră şi dacă eleganţa te defineşte, atunci stilul fancy poate fi pentru tine. Este dedicat persoanelor exuberante, care se simt în largul lor atunci când luxul, ordinea şi armonia domnesc acasă. De asemenea, este dedicat şi persoanelor care ştiu să aleagă piese atemporale, pe care să le accesorizeze în decor pentru o estetică nouă.
 

Ce îl defineşte

 
La fel ca persoanele cărora le este dedicat, stilul Fancy este despre eleganţă, despre fericire, despre grandoare. Îl caracterizează o armonie de străluciri fine, modele inspirate de arta barocă, dar şi nuanţe în ton cu cele mai noi tendinţe. De aceea, auriul, rozul pudrat şi nuanţele diafane de lila şi mov vor fi întotdeauna elementele sale cheie.
 

Ce produse i se potrivesc

 
Atunci când decorezi în stil fancy, nimic nu este imposibil. I se potrivesc formele inspirate din măreţiile artelor tuturor timpurilor, un strop de baroc, motive florale discrete şi piese ce vorbesc despre grandoare, despre lux. Poţi alege ca piese de bază obiecte pe care le poţi folosi în orice sezon, de exemplu o oglindă cu ramă bogată sau o fructieră cu model minuţios, un fotoliu Chic pe care îl meriţi cu desăvârşire sau o veioză cu note aurii. Aceste piese vor pune amprenta asupra decorurilor tale şi le va da o veritabilă valoare estetică şi sentimentală.
 
Veioza fancy Fructiera fancy
 
Fotoliu fancy Oglinda fancy
 

Magia stă în accesorii

 
Pentru a transforma decorul tău fancy într-unul cu dedicaţie pascală, alege piese de sezon pe care să le aşezi la loc de cinste. În buchetul bogat de pe comodă poţi aşeza iepuraşi preţioşi, decorurile de pe masă le poţi complimenta cu ouă decorative, cu model floral diafan, iar pe uşă poţi aşeza o coroniţă elegantă, ce va întâmpina invitaţii cu stil. Alături de farfuriile cu model bogat, poţi aşeza şerveţele chic cu tematică pascală. Astfel, magia chiar stă în accesorii.
 
Accesorii fancy Accesorii fancy
 
Te regăseşti în cuvintele de mai sus? Dacă nu, află că săptămâna viitoare te aşteaptă pe blog stilul Retro Chic!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu