Recomandari Chic

Stiluri pascale | 4. Nature Chic

Scris de Chic Ville

Fiecare decor special este o ocazie de a-ţi demonstra măiestria stilistică şi creativitatea. Cum dineul pascal se apropie, trebuie să alegi stilul pe care-l vei etala. De aceea, ţi-am pregătit o serie de 4 articole de blog, pentru cele 4 stiluri pascale Chic. Descoperă astăzi stilul Nature Chic!
 
Nature Chic
 

Cui i se potriveşte

 
Visezi la mese sărbătorite în grădină, cu un trunchi de copac pe post de masă, băncuţe din lemn şi o atmosferă calmă, feerică? Atunci acest stil este pentru tine. Iar dacă piesele lucrate manual sunt cele care au cheia pentru sufletul tău, atunci ai un motiv în plus să te bucuri de stilul Nature Chic.
 

Ce îl defineşte

 
Calm, natural, elegant, simplu – toate aceste cuvinte sunt mai mult decât vorbe. Sunt stări de spirit, sunt un fel de a fi şi sunt exact descrierea acestui stil ce îţi aduce bucuria naturii acasă.
 

Ce produse i se potrivesc

 

 
Pentru stilul Nature Chic, caracteristice sunt produsele realizate manual, din materiale naturale. Cuprinde cele mai chic coşuri împletite manual din fire de ratan, iepuraşii din ghips pe care îi vei iubi numaidecât datorită modelului lor de inspiraţie clasică, dar şi ghirlande vegetale decorative, ce oferă un plus de naturaleţe. Toate compun un decor pascal de poveste, simplu, dar sofisticat, plin de vibraţii pozitive şi de şarm.
 

Magia stă în starea de bine

 
Nature Chic
 
Stilul Nature Chic aduce acea senzaţie de linişte interioară, oricărui sezon va fi dedicat. Pentru atmosfera pascală, alege un centerpiece de masă care să creeze armonie şi care să aducă în jurul său întreaga familie nu doar fizic, ci şi cu sufletul. Astfel, veţi avea parte cu toţii de timp minunat petrecut împreună, de emoţii care vă vor umple de energie.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu