Idei de Cadouri Recomandari Chic

Sugestii Chic pentru cadouri Corporate

Scris de Chic Ville

Cum magia Crăciunului ne învăluie, ai o nouă oportunitate de a mulţumi partenerilor şi angajaţilor pentru colaborare şi de a sărbători frumoasele ocazii ce se arată la orizont. Şi cum ai putea face acest lucru mai uşor? Simplu! Alege din sugestiile noastre Chic!

Cadouri pentru parteneri

Alege să oferi cele mai frumoase cadouri, pentru care eleganţa şi unicitatea sunt cele mai bune atribute! Surprinde-ţi partenerii de afaceri cu daruri inspirate, cochete şi rafinate, precum acest bol vopsit manual, ce arată apreciere şi evocă eleganţă şi culoare.

Bol Corporate Chic     Tava Corporate ChicTava Corporate CHic

 

 

 

 

 

Sau poate s-ar potrivi o tavă specială pentru decoruri fermecătoare? Fie că alegi o tavă din piele maro sau una din alpaca înnobilată cu mânere din corn de capră, vei obţine un cadou de efect de dăruit unui partener special.

La fel de impresionant poate fi şi un set format dintr-o vază specială şi un ghiveci ce-i poartă modelul unic, ambele amintind de frumoasele decoruri italiene şi de ceramica tradiţională toscană. Se potrivesc de minune camerelor spaţioase, decorate fie în stil clasic italian, fie în stil modern, pentru că, pe lângă textura fabuloasă, încântă şi prin azuriul visător ce poartă patina timpului drept laitmotiv.

Bol Corporate ChicVaza Corporate ChicBrad Corporate Chic

 

 

 

 

 

 

Poţi merge la sigur cu decoraţiuni de iarnă, care prin eleganţa culorilor, prin fineţea finisajelor şi prin magia care le învăluie de sărbători, vor aduce bucurie şi strălucire în fiecare casă.

Descoperă colecţia noastră de propuneri pentru cadouri Corporate destinate partenerilor şi cu siguranţă vei găsi metoda perfectă de a face un cadou special, pe măsura afacerii tale!

Cadouri pentru colegi

Pentru ca îţi petreci mare parte din zi alături de colegii tăi, încântă-i cu cele mai frumoase şi mai festive cadouri, bineînţeles, dichisite cu un strop de Chic!
Alege pentru colegele mereu zâmbitoare o cană din ceramică fină, vopsită într-un roz diafan, alături de care poţi adăuga şi o decoraţiune jucăuşă pentru decoruri fermecătoare. Sau poate căni de sezon cu Moşi şi Oameni de Zăpadă, aşezate în pachete Chic cum numai iubitorii de frumos de la ChicVille ştiu pregăti!

Pachet Corporate ChicPachet Corporate Chic

 

Pentru colegii din departamentul alăturat, poţi alege o cană cu specific sportiv, căci doar toată ziua vorbesc despre scorul de la meciul de aseară sau despre ieşirea din weekend cu bicicletele. Le poţi dărui şi câte un decantor din sticla fină, doar ştii prea bine că le place să fie maeştri de ceremonii!

Pachet Corporate ChicDecantor Corporate Chic

 

Şi ţi-am pregătit încă o surpriză, pentru a obţine exact cadourile pe care vrei să le dăruieşti! Poţi alege pentru colegi pachetele pregătite de noi, sau poţi compune darurile aşa cum îţi doreşti, alegând din produsele pe care le-am aşezat cochet într-o colecţie Chic.

Ce zici? Ai găsit cadourile perfecte pentru parteneri şi pentru colegi?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu