Recomandari Chic

Versatila tava alba din lemn

Scris de Chic Ville

Ce-ai zice de o tava, de vara, de folosit in orice ocazie?

In varianta clasica, admiram tava pe veranda, cu o carafa cu limonada si doua pahare odihnindu-se langa ea. Ne place ca e circulara, are un model floral minunat in relief, e alba – perfecta pentru vara, si antichizata fix cat trebuie. Un servet natur din in sau canepa va arata grozav langa si o fata de masa in acelasi stil va completa un decor fresh, shabby-rustic.

IMG_4697

Decor de vara, tava alba, platou sticla, bol sticla albastru, carafa limonada, pahare

IMG_4684

Decor tava alba, briose, ceasca de ceai Provence

Jucandu-ne un pic cu forma tavii si marginea ridicata din lemn, observam ca un platou din sticla isi gaseste locul ideal in interiorul ei, transformand-o in tava – platou pentru servit bunataturi. Sticla nu acopera modelul floral si are avantajul de a se imbina perfect cu orice paleta coloristica vom alege pentru tortul maiestuos, de vita nobila, care va trona in centrul mesei.

IMG_4698

Decor tava alba, bol sticla/cupola albastra

Ce poate fi mai minunat dimineata devreme decat un croissant fin si o cafea fierbinte? Tava acum se transforma intr-o casuta ideala pentru produsele din patiserie, mentinandu-le proaspete si ferite prin cupola de sticla cu care s-a imprietenit pe loc. „Cupola”, intoarsa cu susul in jos, poate servi si ca bol pentru fructe sau salata.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu