Recomandari Chic

Versatila tava alba din lemn

Scris de Chic Ville

Ce-ai zice de o tava, de vara, de folosit in orice ocazie?

In varianta clasica, admiram tava pe veranda, cu o carafa cu limonada si doua pahare odihnindu-se langa ea. Ne place ca e circulara, are un model floral minunat in relief, e alba – perfecta pentru vara, si antichizata fix cat trebuie. Un servet natur din in sau canepa va arata grozav langa si o fata de masa in acelasi stil va completa un decor fresh, shabby-rustic.

IMG_4697

Decor de vara, tava alba, platou sticla, bol sticla albastru, carafa limonada, pahare

IMG_4684

Decor tava alba, briose, ceasca de ceai Provence

Jucandu-ne un pic cu forma tavii si marginea ridicata din lemn, observam ca un platou din sticla isi gaseste locul ideal in interiorul ei, transformand-o in tava – platou pentru servit bunataturi. Sticla nu acopera modelul floral si are avantajul de a se imbina perfect cu orice paleta coloristica vom alege pentru tortul maiestuos, de vita nobila, care va trona in centrul mesei.

IMG_4698

Decor tava alba, bol sticla/cupola albastra

Ce poate fi mai minunat dimineata devreme decat un croissant fin si o cafea fierbinte? Tava acum se transforma intr-o casuta ideala pentru produsele din patiserie, mentinandu-le proaspete si ferite prin cupola de sticla cu care s-a imprietenit pe loc. „Cupola”, intoarsa cu susul in jos, poate servi si ca bol pentru fructe sau salata.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.